8 trendrapporter för 2019
Nytt år betyder nya spaningar. Vi summerar trendrapporterna att hålla koll på.
1
”Smör” gjort på fröer, ökad transparens och kaktusvatten finns med på listan när snacksföretaget KIND listar 10 trender för 2019. Läs rapporten här ➔
2
FreshDirect, onlineaktör inom färsk mat, listar också de topp 10 trender för 2019. Havre tas upp som en av trenderna, och svenska Oatly nämns som ett framgångsexempel. Läs rappporten här ➔
3
Investeringar i hajpade bolag, inkubatorer och vatten - tre delar i fokus när Agfunder News ber agtech-profiler sammanfatta 2018 och blicka framåt. Läs mer här ➔
4
CB Insights hjälper företag att formera strategier med hjälp av dataanalys. Deras trendrapport innehåller bland annat en spaning på protein gjort av ärtor och en djupdykning i hur flera stora techföretag börjar satsa på mat. Läs rapporten här ➔
5
Svenska Food & Friends tror att vi kommer att skala ner under 2019; som mindre förpackningar. Det blir även året för när jackfrukt serveras som ett alternativ till kött. Läs rapporten här ➔
6
Globala mat-, restaurang- och hotellkonsulterna Baum + Whiteman har skapat en rapport med vad de tror kommer bli de fem största trenderna inom mat 2019. Läs rapporten här ➔
7
Probiotika, fett på nytt sätt och sjögrässmör - några av delarna i Whole Foods trendrapport för kommande året. Läs rapporten här ➔
8
När ett av världens största köttföretag, Tyson Foods, summerar trenderna för året handlar det om protein i flera former, spårbarhet och personaliserad mat. Läs mer här ➔
Läs mer:
Team AGFO: Insikter och förhoppningar