Tillbaka till alla evenemang

Almedalen - Hur säkerställer vi hållbar mat - farm to fork?

  • Almedalen - Einride 6 Blockgränd Visby, Gotlands län, 621 57 Sweden (se karta)

Arrangör: Einride

Beskrivning av samhällsfrågan:

Hur ser livsmedelssektorn och matkreatörer på frågan om hållbar mat?

Utökad information om evenemanget:

Kom och njut av Almedalens mest hållbara frukost samtidigt som du får lyssna till en diskussion hur vi kan ta steg mot mer hållbar mat (Farm to Fork). Hur ser livsmedelssektorn och matkreatörer på frågan om hållbar mat. Sebastian Gibrand, prisbelönt kock och känd från Kockarnas kamp och ansvarig för Nobelmiddagen 2019 samt Robert Sjöberg, kock, med en bakgrund från Sveriges första Michelinbelönta kravcertifierade restaurang.

Information

Föregående
Föregående
4 juli

Almedalen - Hållbar mat i tider av kris – går det?

Nästa
Nästa
5 juli

Almedalen - Ett hållbart, resurseffektivt matsystem – hur når vi dit?