AGFO i poddar, tv-program och tidningar

Techtrender, matsvinn och kolinlagring – när AGFO gästar andra medier tar vi alltid med oss olika perspektiv.

Artikeln uppdaterades: 12 augusti 2020

✍️ AGFO intervjuas i tidningar

Månadens skörd: "En titt i kylskåpet 2045" (maj 2020)

Aftonbladet: "Framtidens mat är inte vad du tror" (mars 2020)

SvD: "Framtidens tallrik – så kommer vi att äta 2050" (april 2020)

Icakuriren: "Vad äter vi i framtiden?" (februari 2020)

🎧 AGFO gästar poddar:

Lantbrukspodden (maj 2020)

Nordic Food Tech podcast (oktober 2019)

Killander & Björk (juni 2019)

Heja Framtiden (augusti 2019)

Teknikens under (april 2019)

Tidskriftspodden (mars 2018)

📺 AGFO i rutan:

Spritmuseums utställning Framtidens mat & dryck (2019)

ATL TV under Borgeby Fältdagar (2019)

EFN: Framtidens mat hetare än någonsin (2019)

ATL TV under Borgeby Fältdagar (2018)

Titta här, Frida är med 40 minuter in i programmet

SvD:s Ekonomistudion (2018)

Fler tips:

📺 Se våra populära AGFO Talks här

Lokalproducerat, hållbar mat och minskat matsvinn. Våra AGFO Talks spänner över hela matkedjan.

🎧 Poddarna med fokus på framtidens mat

Vi tipsar om svenska och internationella podcasts.

💚 Vill du hålla koll på framtidens matsystem och dess möjligheter? Då kommer du att älska vårt nyhetsbrev AGFO Weekly, signa upp här
Föregående
Föregående

9 spännande startups i våra grannländer

Nästa
Nästa

De ska utveckla hållbara restauranger