Vad hindrar svensk matinnovation?
I höstens andra AGFO Talk tittar vi närmare på vad som står i vägen för att Sverige ska bli ett innovativt matland.
👉Boka din plats här
Aldrig förr har tekniken varit så i fokus kring livsmedel som nu. Agtech och foodtech är kraftigt växande sektorer. Samtidigt som Sverige rankas som ett av Europas mest innovativa länder inom kärnsektorerna, hamnar vi först på 14:e plats inom livsmedel. Endast 0,24 procent av livsmedelsindustrins omsättning läggs på forskning.Vad krävs för att Sverige ska positionera sig som ett innovativt land i hur livsmedel produceras? Och vad går att lära oss av Irland, Nederländerna, Israel och Silicon Valley när det gäller innovation inom agtech/foodtech?
I panelen:
👉Boka din plats här
🙏 Tack till Lantmännen, Brann och LRF Media som möjliggör höstens AGFO talks.
AGFO talk
- Vad: Frukostseminarium med spaning och panelsamtal. Frukost ingår.
- Var: AGFO talk är på LRF Media, Franzéngatan 1B i Stockholm.
- Tema: Höstens tema är Radikal innovation. En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster.
- När: Tisdag 23 oktober, torsdag 29 november.
- Gratis och öppet för alla.
- Har du inte möjlighet att delta? Vi filmar så att du kan titta i efterhand.
Se tidigare AGFO talks:
[embed]https://youtu.be/RfIQllgbEfs[/embed][embed]https://youtu.be/1UVk1ZfMTiY[/embed]