Hapiculture

Om oss

Globalt måste vi producera mat åt en växande population, samtidigt som vi ska minska våra utsläpp och dessutom använda mindre mark och snåla med vattnet.

Vi måste producera mer lokalt, inte bara för att minska transporter, utan också för att bättre tåla framtida avbrott i distributionsnäten, och dessvärre ett mindre stabilt klimat…

Om vi ska få mer av vår näring från växtriket så kommer många vilja ha ett större utbud av grödor, som är så färska, näringsrika och smakrika som möjligt.

Hur kan allt det gå ihop? Vi tror (vet!) att vertikal hydroponisk odling kommer vara en viktig pusselbit.

Mindre enheter kan producera en mångfald i butiker och storkök, året om, oberoende av klimat. Större anläggningar kan producera för en region, också längre norrut. I städer och på landet. Alla ska med.

Vision

Att bidra till en hållbar matproduktion för ett modernt samhälle, där vår hälsa och naturens står i samklang.

Mission

Vi vill se till att fler grödor odlas så nära konsumenten och så effektivt som möjligt, samtidigt som vi ökar hållbarhet, smak och näringshalt. För det erbjuder vi olika, skalbara odlingssystem som är relativt enkla att lära sig och anpassade till olika budgetar. Och vi hjälper till hela vägen.

För att ändra i informationen mejla till hello@agfo.se

Föregående
Föregående

Grönt

Nästa
Nästa

Too Good To Go