Tillbaka till alla evenemang

Webbinarium och nätverkande: Utlysning om foodtech och alternativa proteiner - mellan Sverige, Israel, Schweiz och Singapore inom Eureka

Välkommen till ett webbinarium med nätverksmöjligheter inom utlysningen foodtech och alternativa proteiner. Utlysningen är inom Eureka och är mellan Sverige, Israel, Schweiz och Singapore.

Har du en idé om ett samarbete mellan aktörer i Sverige, Israel, Schweiz eller Singapore som kan bidra till en hållbar och konkurrenskraftig livsmedelssektor? Nu finansierar vi företagsdrivna projekt inom foodtech med fokus på alternativa proteiner.

Program

  • Korta presentationer av de fyra nationella finansieringsorganen: Vinnova, Israel Innovation Authority, Innosuisse (Schweiz) och Enterprise Singapore

  • Hur man ansöker i SmartSimple-plattformen, Hilde Haeleydt, programansvarig på Eureka.

  • En översikt över forskning, utveckling och innovationsbehov inom ramen för denna utlysning av Good Food Institute Europe (GFI Europe).

  • Digitala grupprum. Varje deltagare kommer att skickas till det digitala grupprum som valdes vid registrering. I de digitala grupprummen får varje organisation en minut på sig att presentera sig själva och sin utmaning, vad de kan bidra med och vad de söker i ett samarbete. Ingen powerpoint presentation.

De fyra olika rummen är

  1. Växtbaserade alternativ

  2. Alternativ som härrör från fermentering

  3. Cellodlat kött/fisk/skaldjur

  4. Hybridprodukter och möjliggörande teknik

Observera att mötet hålls på engelska. 

Anmäl dig här >

Föregående
Föregående
11 januari

Regenerative and ultra-processed? (Part 1) - ONLINE

Nästa
Nästa
16 januari

SLU: Konflikträdsla eller bara okunnighet? – matkultur och otydliga konsumenter