Tillbaka till alla evenemang

SLU: Konflikträdsla eller bara okunnighet? – matkultur och otydliga konsumenter

Hur påverkar matkulturen vår strävan att äta hållbart? Vilka drivkrafter och hinder finns? I detta webbinarium presenterar Richard Tellström sin (kommande) rapport "Matkultur - hinder och drivkrafter för hållbart ätande".

Den här studien visar på alternativa vägar för att stimulera till hållbart ätande. I stället för att negligera kulturskillnader eller se dessa som ett problem, visar rapporten på de möjligheter som kan ligga i att förstå och utgå från att vi äter som del av en grupp, och inte som en homogen massa av likartade individer – "konsumenter".

Mer information och anmälan >>

Föregående
Föregående
16 januari

Webbinarium och nätverkande: Utlysning om foodtech och alternativa proteiner - mellan Sverige, Israel, Schweiz och Singapore inom Eureka

Nästa
Nästa
17 januari

KSLA: Två år med krig i Ukraina – hur påverkas jordbruket och livsmedelsförsörjningen?