Skaffa dig trendkoll!
Kriserna avlöser varandra och påverkar matvanor och beteenden. Hur ser de förändrade konsumtionsmönstren ut – blir det bara fokus på lågpris och ekonomitänk eller finns det plats för hållbarhet, ekologi och innovativa produkter i konsumentens medvetande? Växer den prisvärda, kloka, hållbara maten eller är det snacks och skräpmat som ökar som tröstande snuttefilt i bistra tider?
Det blir paneldebatter och inspirerande case från branschen. Livsmedelsföretagen presenterar sin nya konjunkturrapport och vi får en första inblick i vad vår nya regering har för syn på branschens behov och möjligheter.
Till vårt årliga Trendseminarium samlar vi de mest spännande experterna från branschen, de som har örnkoll på utveckling och trender och de ger oss sin syn på läget och framtiden för livsmedelsföretag, handel, jordbruk, hållbarhet, hälsa, foodtech och forskning. Det blir ett koncentrat av insikter, paketerat av och med Livsmedel i fokus.