Tillbaka till alla evenemang

Stockholm Gastronomy Conference


  • Stockholm Gastronomy Conference 6 Frescativägen Stockholm, Stockholms län, 114 18 Sweden (se karta)

23–25 november möts tongivande forskare från hela Europa på Stockholm Gastronomy Conference.

Tillsammans ska de lyfta fram gastronomin som ett betydelsefullt forskningsområde och sätta fokus på viktiga utvecklingsfrågor. Konferensen som hålls i Aula Magna på Stockholms universitet innehåller även en rad inspirerande måltider med lokal förankring som engagerar kockar från hela landet.

Frågor som forskarna tar upp är: Hur kan man kan använda smak och njutning som verktyg för förändring? Hur kan maten länkas tydligare till jorden, platsen och kulturen? Hur kan vi förändra normer samt tillföra kunskap och yrkesskicklighet? Totalt finns 150 presentationer att välja bland.

Läs mer

Föregående
Föregående
22 november

KTH Innovation Demo Day for Batch 16

Nästa
Nästa
23 november

Katrin Hedvall - ingenjörsdagen