Tillbaka till alla evenemang

Smaka på framtiden

  • RISE Frans Perssons väg Göteborg, Västra Götalands län, 412 76 Sweden (se karta)

Inspirationsdag som ger tillfälle att lyssna, smaka och lära mer om framtagandet av nya gröna proteiner från jord till bord. Bönder, kockar och livsmedelsproducenter har varit involverade i projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” och syftet är att lägga grunden för ett långsiktigt och lönsamt samarbete gällande odling och förädling av frysta grönskördade åkerbönor.

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är intresserad av ny kunskap om grönskördade åkerbönor, exempelvis offentliga måltidsorganisationer, kockar, livsmedelsföretag, livsmedelsproducenter och livsmedelsutvecklare. Projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” arrangerar mötet tillsammans med Agroväst Gröna Möten. Projektpartner är RISE, Gröna Klustret Nuntorp, Toppfrys, Västra Sveriges konservväxtodlarförening, Columella Innovation och Agroväst.

Läs mer & anmälan

Föregående
Föregående
28 mars

SFA: Informationsmöte med näringen i samband med Formas utlysning i ämnet Sensorik

Nästa
Nästa
30 mars

AGFO TALK