Tillbaka till alla evenemang

Framtidens restaurang - där hållbarhet, lönsamhet och kreativitet står i fokus

  • Di Event 10a Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 111 57 Sweden (se karta)

Dagens industri och Årets Kock i nytt samarbete!

2023 är ett viktigt år för alla som vill se en levande restaurangbransch där personal trivs och utvecklas och där hållbarhet och lönsamhet går hand i hand. 

Dagens industri och Årets Kock sätter i ett nytt samarbete fokus på personal och kompetensbristen samt vägen mot ett framgångsrikt ledarskap. Vad är nyckelfaktorerna för att lyckas skapa lönsamma hållbara företag där personal trivs och utvecklas? Hur går det till när hållbarheten blir nyckeln till en ökad lönsamhet och hur kommunicerar man kring sitt hållbarhetsarbete?

Ta del av de senaste trenderna, diskutera med andra i branschen och orientera dig i hur du leder vägen till framtidens restauranger!

Framtidens restaurang

Föregående
Föregående
18 september

USA: The Good Food Conference

Nästa
Nästa
20 september

Malmömässan 2023