Missa inte – framtidens mat i fokus
Vårens tema för AGFO talks är Framtidens mat. Är du nyfiken på framtidens livsmedelskedja – ja, då är det här tillfället för dig. Gratis och öppet för alla. Begränsat antal platser så boka din plats på studs!
En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster. Har du inte möjlighet att vara på plats i Stockholm kan du se varje AGFO talk på webben i efterhand.Här hittar du alla datum. Följ länken och anmäl dig!15 mars, torsdag: Hur handlar vi maten? Om maten och e-handeln 12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi?Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen 4 maj, fredag: Hur produceras maten?Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller 31 maj, torsdag: Hur förändras det vi äter?Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Case 14 juni, torsdag: Vilken mat väljer vi?Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?