Tillbaka till alla evenemang

SFA: Innovation i världsklass

Den innovationsundersökning som Sweden Food Arena lät göra hösten 2020 visar att innovationsgraden i svensk livsmedelskedjan är god och ligger i paritet med övriga näringslivet. Däremot är innovationshöjden generellt sett låg och släpar efter i jämförelse med övriga delar av näringslivet. Mot denna bakgrund har vi närmare studerat de företag som gör mer banbrytande innovationer i syfte att få bättre kunskap om vad som krävs av företag, främjandesystem och politik för att Sverige ska få en livsmedelskedja som gör innovationer i världsklass. Slutsatserna från detta arbete presenteras vid ett webbinarum på temat Innovation i världsklass.

Mer info och anmälan >

Föregående
Föregående
10 mars

SLU: Samtal om klimatförändringar: Påverkan, anpassning och sårbarhet

Nästa
Nästa
11 mars

Krinova: Serverar ni norsk lax i matsalen? Eller bjuder ni era äldre på reduktionsfiskad brax?