Tillbaka till alla evenemang

Så uppnår vi mer lokala livsmedel i de offentliga köken

  • Vreta Kluster Vreta Kloster, Östergötlands län, 590 76 Sweden (se karta)

– och därmed ett stärkt näringsliv och en ökad självförsörjningsgrad  

Visste du att från och med 1 februari har upphandlingar under tröskelvärdet 2 Mkr en förenklad formalia? Det ger ett enklare anbudsförfarande, vilket gör det möjligt för mindre leverantörer och flera lokala företag att lämna anbud.

Under denna temadag får du både exempel och inblick i upphandlingsprocesser, både från uppköpares och leverantörers perspektiv. Välkommen att ta del av erfarenheter från företag, kostchefer och politiker om hur vi kan utveckla det lokala näringslivet genom de offentliga köken.

Läs mer

Föregående
Föregående
19 januari

SLU: Climate conversations 2023

Nästa
Nästa
25 januari

Jordbruksverket: Mer ska bli mat – minskat svinn och ökad resurseffektivitet i produktionen