Tillbaka till alla evenemang

Nu ska alla unga äta kött! Eller?

Mat och måltider

Under ett antal år har vi sett ett kontinuerligt ökande intresse bland unga för mat och matlagning. Allt fler ställer högre krav på vad de själva äter, på utbudet i butiker och restauranger och vad deras föräldrar köper och lagar för mat.

Vegetarisk, hållbar och hälsosam mat har varit de viktigaste kriterierna länge, men nu anar vi ett skifte i såväl intressets storhet som vad unga helst lägger på tallriken. Är köttet det nya gröna? Måste alla recept gå att laga på max 5 minuter?

Välkommen till ett webinar om det senaste inom ungas matkonsumtion, vad de helst väljer att äta och hur de resonerar kring matlagning och att handla mat.

Läs mer

Föregående
Föregående
24 maj

Fastfood & Cafe & Restaurantexpo

Nästa
Nästa
25 maj

Arbetet med nya nordiska näringsrekommendationer