AGFO Talk: Mat utan bonde 17 juni 2022

Mat utan bonde" var den något provokativa rubriken på fredagens superspännande AGFO talk om de nya teknikerna som bland annat utlovar "farm-free food" (men också mycket annat). Lär dig mer om de nya fermenteringsteknikerna och cellodlingsmetoderna, och hör vår kunniga panel diskutera framtiden både ur ett matfabriks- och mat-från-myllan-perspektiv.

Panelen:
Gunnar Rundgren Lantbrukskonsult och författare
Annette Granéli Vd och medgrundare Green-On
⭐ Tomas Linder, Docent och mikrobiologi vid SLU - Swedish University of Agricultural Sciences

Spaningen hölls av Anders Engström som gjort research tillsammans med Lovisa Madås. Anna Björnstad berättade senaste nytt från AGFO.

Vi vill också tacka vår samarbetspartner LRF Ventures som söker startups i tidig tillväxtfas med skalbara, hållbara och verifierade affärsmodeller som vågar utmana och tänka nytt. Driver du en startup som skapar tydligt värde för jord- och skogsbruket?

Se en kopia av vår livesändning här: https://lnkd.in/e_wc9XAe

Föregående
Föregående

AGFO talk: Framtidens gödsel: Hur boostar vi våra grödor i framtiden? 14 oktober 2022

Nästa
Nästa

AGFO Talk: Hur säkras rätt näring i framtidens matsystem - 30 mars 2022