Omvärld
5 steg till ett hållbart matsystem
AI kan göra odlingen mer lönsam, antibiotikaresistensen hos lantbruksdjur har tredubblats och det spås bli trendmaten 2020 – häng med […]
Omvärld
AI kan göra odlingen mer lönsam, antibiotikaresistensen hos lantbruksdjur har tredubblats och det spås bli trendmaten 2020 – häng med […]
Omvärld
Det tror investerar på inför 2020, så bäddar Finland för innovation och forskare bakom Crispr varnar nu för teknikens konsekvenser […]
Omvärld
1,6 miljarder har inte råd att följa EAT Lancet-rapportens kostråd, de ska göra dryck av quinoa och mikrovågor kan ta […]
Omvärld
Unga vill betala mer för ekologiska livsmedel, flaska gjord på träfiber och miljoninvestering för mjukvara till kök – häng med […]
Omvärld
Köttföretag investerar i växtbaserade räkor, korv gjorda av insekter utvecklas i Kristianstad och så ska astronauter odla sin egen mat […]
Spaning
För ett år sedan undersökte vi det svenska proteinskiftet. Vi ville ta reda på om svenska baljväxter kunde förse oss med råvaran till vego-alternativen. […]
Intervju
Varför är svenska ärtdrycken Sproud tillverkad av franska ärter – och när finns en svensk superböna som mognar snabbare? AGFO:s […]
Omvärld
Klimatet omskrivs i media mer frekvent än någonsin, 13 innovationer för förbättrad djurhälsa och storbolag tror på regenerativt jordbruk – […]