Omvärld
AGFO Talk: Klimatförändringar och maten
Att klimatförändringarnas påverkan på vad vi kan hitta för mat på tallriken i framtiden är ett ämne som engagerar, det […]
Omvärld
Att klimatförändringarnas påverkan på vad vi kan hitta för mat på tallriken i framtiden är ett ämne som engagerar, det […]
Omvärld
Biologisk mångfald är helt avgörande för vår matproduktion – och hela mänskligheten. Frågan har blivit allt hetare i livsmedelsvärlden. Möt […]
Spaning
Kan lantbruket bli klimatneutralt? I veckans spaning berättar Emma Hartelius, som driver Grimstorps gård i Västergötland, hur hon klimatberäknat gården. Den […]
Omvärld
Protein gjort på luft ska konkurrera med sojan, metan från kor kan värma upp hus och Crispr-tomat skapar nya möjligheter […]
Intervju
Inget företag har tidigare tagit ett liknande grepp om matsystemet som Indigo Ag nu gör – och det med lantbrukarna […]
Omvärld
Det tror investerar på inför 2020, så bäddar Finland för innovation och forskare bakom Crispr varnar nu för teknikens konsekvenser […]
Omvärld
1,6 miljarder har inte råd att följa EAT Lancet-rapportens kostråd, de ska göra dryck av quinoa och mikrovågor kan ta […]
Omvärld
De vill plastbanta våra skafferier, tillskott ska sänka kors metanutsläpp och utvecklingen av ny proteinkälla accelererar – häng med när […]