Spaning
Nya krav på framtidens ledare
Behöver besöksnäringens framtida ledare vara hållbarhetsexperter? Det undrar AGFO:s Frida Berglund i veckans spaning. Den här spaningen publicerades först i vårt nyhetsbrev […]
Spaning
Behöver besöksnäringens framtida ledare vara hållbarhetsexperter? Det undrar AGFO:s Frida Berglund i veckans spaning. Den här spaningen publicerades först i vårt nyhetsbrev […]
Spaning
AGFO:s Lovisa Madås inväntar fler popup-butiker som ser till hela hållbarhesspektrat. ”Slå upp dörrarna, jag är redo”, skriver hon i […]
Intervju
Timmen är slagen för den fossilbaserade plasten i matförpackningar. Men vilka är alternativen? Är de tillräckligt bra, kan de återvinnas […]
Spaning
Är en hemmaodlad tomat mer hållbar än en storskaligt odlad? Det funderar AGFO:s Pontus Gustafsson på i veckans spaning. Den […]
Omvärld
Biologisk mångfald är helt avgörande för vår matproduktion – och hela mänskligheten. Frågan har blivit allt hetare i livsmedelsvärlden. Möt […]
Spaning
Är tech lösningen för att hitta nya smaker – eller finns svaren betydligt närmare oss? Det funderar AGFO-Frida på i […]
Omvärld
12 smaktrender direkt från mässa i USA, den svenska måltidsturismens möjligheter och engångsartiklar tillverkade av potatisstärkelse. Häng med när vi […]
Spaning
Idag avslutas ett av världens viktigaste möten – World Economic Forum i Davos. Här samlas inflytelserika finanspampar, företagsledare och politiker […]