Omvärld
Genombrott för kofritt mjölkprotein
Mjölkprotein utan ko blir godkänt som livsmedel, Bärta vinner mark och sillspad som protein – tre nyheter från veckan som […]
Omvärld
Mjölkprotein utan ko blir godkänt som livsmedel, Bärta vinner mark och sillspad som protein – tre nyheter från veckan som […]
Omvärld
AI kan göra odlingen mer lönsam, antibiotikaresistensen hos lantbruksdjur har tredubblats och det spås bli trendmaten 2020 – häng med […]
Omvärld
Öka spårbarheten, minska fusket och bygga nya affärsmodeller – tre användningsområden för blockkedjeteknik i matsystemet. Artikeln uppdaterades senast: 19 april […]
Intervju
En svensk blockkedja som utgår från bonden och ska gynna hela värdekedjan, det är vad svenska startupbolaget Agrovektor just nu […]
Omvärld
Regenerativt jordbruk riskerar bli bluff, techprofil ska göra foder av vass och kan kaffe bli nästa stora proteinkälla? Häng med […]
Omvärld
Det blir framtidens succéer och missar inom foodtech, ny rapport kartlägger svenskarnas förutsättningar för hållbar köttkonsumtion och fiskproblemen är större […]
Omvärld
Det blir nästa steg för blockkedjetekniken, grossist ska minska matsvinnet med datadriven marknadsplats och så kan artificiell intelligens öka kors […]
Intervju
Vilken betydelse får nya tekniker som blockkedjan och dna-spårning framöver? AGFO djupdyker i spårbarhet inom matsystemet. Ursprunget för många av […]