Om AGFO

Kunskaps- och mediebolag med fokus på framtidens matsystem.

Vi hjäper matsystemets aktörer att navigera i en omvärld i förändring. Med hela värdekedjan i fokus identifierar vi affärs- och utvecklingsmöjligheter. Det gör vi tack vare kunskap, nätverk och analytisk förmåga inom mat, innovation och hållbarhet. Vi är ett helägt varumärke inom LRF Media-koncernen. 

Kontakta oss: Du når oss på hello@agfo.se.

Vårt erbjudande

AGFO Insight

Vi hjälper företag och organisationer med förändringsarbete, innehållsstrategi, research, analys och strategisk rådgivning.

Boka AGFO

Team AGFO är ofta anlitade som föreläsare och moderatorer. Hos oss får du på djup kunskap om matsystemet och journalistisk skärpa på frågorna.

AGFO Talks

Kunskap, möten och nya perspektiv. Spännande gäster, dynamiska möten och oväntade vinklar. Vår populära kunskapsserie ger dig en chans till fördjupning i viktiga ämnen live, tillsammans med kollegor i matsystemets alla branscher. Se alla AGFO Talks här

AGFO Weekly

Nordens bästa nyhetsbrev om framtidens matsystem ger dig veckans viktigaste nyheter och trendspaningar. Prioriterat och paketerat för att förenkla och snabba på ditt löpande arbete. Läs mer och signa upp här

Våra värderingar

Nyfikenhet och glädje

Nyfikenhet fick oss att starta AGFO. Att ständigt söka nya perspektiv, ifrågasätta och lära nytt är viktiga drivkrafter för oss och ger energi, styrka och glädje.

Hälsosamt skeptisk

Vi älskar utveckling, men det innebär inte att vi omfamnar ny teknik och förändring okritiskt. Vårt förhållningssätt är alltid hälsosamt skeptiskt och har en bas i ett journalistiskt arbetssätt.

Kvalitet och kundfokus

Vi kompromissar inte om kvalitet. Vi strävar hela tiden efter att förbättra våra leveranser, innehåll och insikter. Från starten har vi utgått från vad matsystemets aktörer behöver för att kunna navigera i en omvärld i förändring.

2020 och 2018 nominerades AGFO till Livsmedelspriset, 2o18 till  Tidskriftspriset i kategorin Årets Utvecklare. 2018 vann vi priset Årets Nyskapare hos LRF media.

 


Hämta AGFO-logga:

Här finns vi i sociala kanaler:

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!