Foto: Peter Rutherhagen

Om AGFO

Kunskaps- och mediebolag med fokus på framtidens mat. 

Sedan starten 2017 har AGFO (står för Agriculture/Food) samlat perspektiv och insikter, och blivit en samlingsplats för alla som är intresserade av morgondagens hållbara matsystem.

Med jordbruk, forskning, produktion och handel i ett och samma nätverk, identifierar vi affärs- och utvecklingsmöjligheter i ett matsystem i omvälvning. Det gör vi tack vare kunskap och analytisk förmåga inom mat, innovation och hållbarhet. Hos oss får du på djup kunskap om matsystemet och journalistisk skärpa på frågorna.

Vi är ett helägt varumärke inom LRF Media-koncernen. Du når oss på hello@agfo.se.

Vårt erbjudande

AGFO Insight

Systemperspektiv, agerbara insikter och hållbar förändring. AGFO Insight hjälper företag och organisationer inom matsystemet med förändringsarbete, research, analyser och strategisk rådgivning. Läs mer här 

AGFO Talks

Kunskap, möten och nya perspektiv. Spännande gäster, dynamiska möten och oväntade vinklar. Vår populära seminarieserie ger dig en chans till fördjupning i viktiga ämnen live, tillsammans med kollegor i matsystemets alla branscher. Se alla AGFO Talks här

AGFO Weekly

Nordens bästa nyhetsbrev om framtidens matsystem ger dig veckans viktigaste nyheter och trendspaningar. Prioriterat och paketerat för att förenkla och snabba på ditt löpande arbete. Läs mer och signa upp här

Föreläsningar

Team AGFO är flitigt anlitade som föreläsare och moderatorer. Hos oss får du på djup kunskap om matsystemet och journalistisk skärpa på frågorna. Så tycker våra kunder

Våra värderingar

Nyfikenhet och glädje

Nyfikenhet fick oss att starta AGFO. Att ständigt söka nya perspektiv, ifrågasätta och lära nytt är viktiga drivkrafter för oss och ger energi, styrka och glädje.

Hälsosamt skeptisk

Vi älskar utveckling, men det innebär inte att vi omfamnar ny teknik och förändring okritiskt. Vårt förhållningssätt är alltid hälsosamt skeptiskt och har en bas i ett journalistiskt arbetssätt.

Kvalitet och kundfokus

Vi kompromissar inte om kvalitet. Vi strävar hela tiden efter att förbättra våra leveranser, innehåll och insikter. Från starten har vi utgått från vad matsystemets aktörer behöver för att kunna navigera i en omvärld i förändring.

2020 och 2018 nominerades AGFO till Livsmedelspriset, 2o18 till  Tidskriftspriset i kategorin Årets Utvecklare. Samma år vann vi priset Årets Nyskapare hos LRF media.

Team AGFO


Lovisa Madås

Grundare, affärs- och kommunikationsansvarig


Maria Zander

Innehållsansvarig


Frida Berglund

Communityansvarig

  
Pontus Gustafsson

Projektledare

 


AGFO:s fasta team samarbetar med följande stjärnor: 


Louise Ungerth

Analytiker


Kristofer Lund

Affärsutvecklare och analytiker

 


Hämta AGFO-logga:

Här finns vi i sociala kanaler:

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!