AGFO Insight

Systemperspektiv, agerbara insikter och hållbar förändring.

AGFO Insight hjälper företag och organisationer genomföra hållbar förändring inom matsystemet. Vi jobbar nära kunden med en unik mix av grundlig research, trend, inspiration och affärskunnande. Från insikt och överblick till strategi och genomförande.

Trend / insikt

Från jord till jord, vad innebär det egentligen? Hur påverkar förändrade konsumentpreferenser, exponentiell teknisk utveckling och klimatförändringar vilken mat som produceras? Vilka trender är här för att stanna? Med journalistisk skärpa, analys och fokus på agerbara affärsinsikter kartlägger vi matsystemet. Vi hjälper dig att identifiera morgondagens utmaningar och möjligheter.

Trendspaning
Inspirationsföreläsning
Moderator
Trendworkshop

Analys / strategi

Hur agerar din organisation på en alltmer komplex spelplan? Var finns affärsmöjligheterna, kontaktytorna, investeringsmöjligheterna? Var sker innovationen? Vilka forskningsområden är på frammarsch? Vi fokuserar på dina utmaningar och levererar underlag som hjälper dig att navigera och positionera. Framtidssäkra din affär med hjälp av djupa insikter.

Marknadsöversikt
Sektoranalys
Innovationskartläggning
Rapport och research

Förändring / agera

Hur får du hela organisationen att jobba mot samma mål? Hur förmedlar du insikter och ökar hastigheten på utvecklingsarbetet? Vi hjälper organisationer inom hela matsystemet att vässa sina strategier, stärka sitt beslutsfattande och ta sina innovationsprocesser till nästa nivå.

Facilitering workshops
Innovationsprocesser
Processledning

Kunder i urval

AGFO insight

Vi hjälper företag och organisationer genomföra hållbar förändring inom matsystemet.


Kontakta oss