Foto: Livsmedelsföretagen, AGFO, Johan Marklund

Föreläsningar

🎤 Behöver du en inspirerande föreläsning eller moderator till din konferens, möte eller ledningsgrupp? Då har du kommit rätt.

🇬🇧Our food system is going through a revolution. Robots, health trends, genetic engineering etc. At AGFO, we delve into these subjects in detail and carry out lectures and workshops depending on your needs. We’re just as comfortable with a close-knit management team as we are on a big scene with several hundred viewers. We take both a global and Nordic perspective in everything we do. Contact us

AGFO pratar gärna om matsystemets omvandling. Robotar, hälsotrender, åkerbönor, ny genteknik, kolinlagring eller inomhusodling – vi anpassar ämne och talartid utifrån dina behov. Vi trivs lika bra hos ledningsgrupper som på stora scener. När du bokar oss som talare får du alltid globala så väl som svenska case. Vi håller även workshops och modererar panelsamtal. AGFO har en icke-flyg policy. Tåg gäller, och elbil när det behövs. 

👉 Behöver du inspiration? Välkommen att kontakta oss för ett förslag

 


Så säger våra kunder:


Agneta Påander, Orkla Foods Sverige

”I vårt senaste samarbete var Lovisa Madås en av moderatorerna vid vårt stora arrangemang Next is now. Det som gör Lovisa till en strålande moderator är hennes förmåga att kombinera sin öppna, varma personlighet och naturliga nyfikenhet med knivskarp professionalitet och djupa kunskap. Hon växlar enkelt mellan att verkligen lyssna, vilket får den intervjuade personen att känna sig bekväm, och att ställa relevanta och intressanta frågor vilket ger en härlig spänst.”


Matilda von Rosen, Skaraortens Driftsledarklubb

”Frida Jonson från AGFO föreläste på temat Framtidens mat – de viktigaste frågorna och trenderna just nu. Det var en mycket givande föreläsning. Trots att vi alla redan är i branschen på ett eller annat sätt så tror jag att vi alla gick därifrån lite klokare på vissa sätt, men även med nya tankar och idéer som behöver landa och funderas över. Mycket uppskattat och värdefullt i en driftsledarklubb som vår!”

 
Elsa Falk, Bonnier News

”Vi var ett femtiotal morgonpigga själar från Lifestylegruppen på Bonnier News som samlades för en inspirationsfrukost. Vi hade bjudit in Lovisa Madås från Agfo för att spana om framtidens mat. Så himla bra! Och så viktigt för alla att lyssna till: mat är centralt både för individen och för planeten. Stort tack Lovisa och Agfo!”


Sara Berger, SydGrönt

”Att vara knivskarp, fånga det bästa ur varje paneldeltagare och få en spänst i debatten är viktiga parametrar för att facilitera ett seminarium i Almedalen. Det var därför vi valde att anlita Lovisa Madås som är både beläst, modig och tydlig till moderator för vårt seminarium om svensk mat i Almedalen 2019. Lovisa lyckades leda och utmana fem paneldeltagare med olika vinklingar och skapa ett intressant samtal för åhörarna, både i publiken och för de deltagare som följde seminariet via nätet.”


Pernilla Frykholm, Skogsindustrierna

”Lovisa Madås medverkade som framtidsspanare på Forum för Bioekonomi 2019, ett event som arrangeras årligen av Skogsindustrierna. Uppdraget var att med en kort spaning förmedla tänkvärda insikter i ett underhållande format. Lovisa levererade galant!”


Åsa Bengter, Head of Innovation 3Sverige

”AGFO är en föregångare och visar vägen till förändring på ett inspirerande och lättillgängligt sätt. Med sin gedigna kunskap gav Lovisas föredrag nya perspektiv på framtid, teknik och samhälle.”


Lotta Löwhagen Lundberg, Gotland Grönt Centrum

”Frida och Lovisa från AGFO har levererat två riktigt proffsiga framtidsseminarier för oss. De skapar engagemang, delaktighet och kreativitet i rummet genom att på ett strukturerat sätt blanda utmanande omvärldsspaningar med energigivande diskussioner.”


Thomas Norrby, SLU

”Inför ett mjölksymposium på SLU letade vi efter ett inledande inspel på dagen. Valet föll på AGFO att både ge oss en egen samlad framtidsspaning och leda ett panelsamtal i ämnet. Redan i de förberedande samtalen var känslan att vi hamnat rätt – en fritt och brett tänkande aktör som på ett seriöst sätt tog sig an uppdraget och levererade till hundra procent.”


Annika Grälls, Alfred Nobel Science Park

”AGFO är duktiga på omvärldsbevakning, spana på det som ligger framkant men kanske viktigast av allt – de kan presentera det på ett intresseväckande och inspirerande sätt. Om du har möjlighet, lyssna på Frida och Linda.”
Matilda Konkell, Juno Public Relations
Lovisa Madås från AGFO var en av tre deltagare i ett panelsamtal i Juno Public Relations Junosoffa – ett format där en panel diskuterar  kring ett ämne under tema hållbarhet, denna gången var ämnet Framtidens mat ur ett hållbarhetsperspektiv. Lovisas gedigna och djupgående kunskap lyfte samtalet och gav nya perspektiv på ämnet och värdefulla insikter för publiken. Vi skulle rekommendera Lovisa alla dagar i veckan.


Donnie SC Lygonis, KTH Innovation

”Vi hade bjudit in Lovisa Madås som gästtalare på vår Demo Day i februari 2019 där vi visade upp avgångsbatch nummer 6 från KTH Innovations förinkubator. Lovisa hade som uppgift att visa på innovation och möjligheter inom agtech för de runt 300 deltagarna, vilket hon gjorde med bravur. Jag kan varmt rekommendera Lovisa som kunnig och spännande talare inom ämnet.”


Anders Segerström, Falköpings Mejeri

”Frida och Lovisa från AGFO fick åhörarna att förstå att utvecklingen går fort, att vår produktion och marknad kommer att förändras fortare än vi själva har förstått.”


Susanna Moore, Livsmedelsacceleratorn

”Vi anlitade Lovisa Madås för att moderera Food Venture Sweden, ett matchmaking-event under två dagar mellan industri, investerare och startups i livsmedelsbranschen. Lovisa har en förmåga att skapa trevlig stämning, hon är avslappnad, engagerad och kunnig och bidrog i mycket stor grad till att vi fick så bra feedback på vårt event.”


Helene Jansdotter Lindholm, Hushållningssällskapens förbund

”Att ta fram konceptet med ett Framtidslabb var nog årets mest stimulerande uppgift. Ett labb är något helt annat än en konferens eller kurs. Valet av Lovisa Madås som processledare bidrog avgörande till resultatet. Hon fick högsta betyg rakt av från vår unga deltagargrupp.”


Carina Gatzinsky, RISE

”Lovisa Madås hade en inspirerande presentation om morgondagens trender och medverkade i paneldebatten under Chark-SM 2018. Och som tillägg var Lovisa väldigt aktiv under hela konferensen och ställde relevanta frågor till övriga talare. Hon har en förmåga att engagera och våga utmana såväl deltagarna som övriga talare.”

👉 Behöver du inspiration? Välkommen att kontakta oss för ett förslag

Så här kan vi låta på scen:

BÄST I KLASSEN OCH REKORDHÖGT FÖRTROENDE MEN ÄNDÅ BARA VARANNAN TUGGA SVENSK MAT – VARFÖR ÄR DET SÅ?

Att välja mat med ursprung från Sverige är bra utifrån flera perspektiv. För klimatet, för Sveriges tillväxt, fler jobb, högre självförsörjningsgrad, men också för hälsa och välmående. Trots rekordhögt förtroende från svenska konsumenter är nästan varannan tugga importerad mat.

Posted by Öresundshuset i Almedalen on Thursday, July 4, 2019

 

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!