Foto: Bioekonomiskt forum, Visit Sweden, Livsmedelsföretagen

Boka AGFO

Hos oss fÄr du pÄ djup kunskap om matsystemet och journalistisk skÀrpa pÄ frÄgorna.

Vi Àr flitigt anlitade som förelÀsare, moderatorer och processledare. VÄra kÀrnomrÄden hÄllbarhet, ny teknik och innovation i matsystemet. VÀlkommen att kontakta oss för ett förslag till ditt företag eller organisation.

SÄ sÀger vÄra kunder


Henrik Borsch Reniers, Livsmedelsverket

”VĂ€l förberedd och med rĂ€tt tonalitet – det beskriver Lovisa under 2020 Ă„rs Vintermöte. Lovisa lyckades pĂ„ ett mycket bra sĂ€tt agera nĂ„l och trĂ„d, och kunde pĂ„ sĂ„ sĂ€tt sy ihop en konferens med mĂ„nga olika moment och övningar. Genom att stĂ€lla smarta frĂ„gor till föredragshĂ„llare och publik lyckades hon klĂ€mma ur det lilla extra ur deltagarna, vilket gjorde att konferensen blev extra lyckad.”

Lillemor Jonsén, LÀnsstyrelsen Kalmar

”Vi valde att anlita Frida Jonson frĂ„n AGFO som moderator för vĂ„r konferens om Morgondagens lantbruk. Frida var vĂ€l förberedd med intressanta frĂ„gor till de olika talarna. Hon lotsade oss igenom dagen pĂ„ ett utmĂ€rkt sĂ€tt och vi fick en mycket lyckad konferens med nöjda deltagare!”


Sara Jervfors, projektchef för MatLust
”Vi Ă€r sĂ„ nöjda att vi anlitande Lovisa MadĂ„s frĂ„n AGFO som moderator för konferensen Matsystem i förĂ€ndring under Science Week 2020 i SödertĂ€lje. Lovisas professionalitet i förberedelsearbetet bĂ€ddade för en vĂ€l genomförd dag. Hennes breda kunskap inom omrĂ„det och nĂ€rvaro pĂ„ scenen bar 200 deltagare och en lĂ„ng rad talare genom en innehĂ„llsrik och intensiv dag. Som arrangör Ă€r det fantastiskt att fĂ„ dela vĂ€rdskapet med en person som Ă€r tydlig, trygg och rolig.”


Frida Wallén, Visit Sweden

”En högklassig och superintressant dragning fylld med massvis av energi frĂ„n Frida och Lovisa! Inför vĂ„r mĂ„ltidsturismkonferens Tomorrow’s Food Travel lyssnade de verkligen in vad vi efterfrĂ„gade och lyckades koppla trendspaningen till besöksnĂ€ringen pĂ„ ett klockrent sĂ€tt. Jag kan varmt rekommendera AGFO till er nĂ€sta konferens.”


Matilda von Rosen, Skaraortens Driftsledarklubb

”Frida Jonson frĂ„n AGFO förelĂ€ste pĂ„ temat Framtidens mat – de viktigaste frĂ„gorna och trenderna just nu. Det var en mycket givande förelĂ€sning. Trots att vi alla redan Ă€r i branschen pĂ„ ett eller annat sĂ€tt sĂ„ tror jag att vi alla gick dĂ€rifrĂ„n lite klokare pĂ„ vissa sĂ€tt, men Ă€ven med nya tankar och idĂ©er som behöver landa och funderas över. Mycket uppskattat och vĂ€rdefullt i en driftsledarklubb som vĂ„r!”


Agneta PĂ„ander, Orkla Foods Sverige

”I vĂ„rt senaste samarbete var Lovisa MadĂ„s en av moderatorerna vid vĂ„rt stora arrangemang Next is now. Det som gör Lovisa till en strĂ„lande moderator Ă€r hennes förmĂ„ga att kombinera sin öppna, varma personlighet och naturliga nyfikenhet med knivskarp professionalitet och djupa kunskap. Hon vĂ€xlar enkelt mellan att verkligen lyssna, vilket fĂ„r den intervjuade personen att kĂ€nna sig bekvĂ€m, och att stĂ€lla relevanta och intressanta frĂ„gor vilket ger en hĂ€rlig spĂ€nst.”


Sara Berger, SydGrönt

”Att vara knivskarp, fĂ„nga det bĂ€sta ur varje paneldeltagare och fĂ„ en spĂ€nst i debatten Ă€r viktiga parametrar för att facilitera ett seminarium i Almedalen. Det var dĂ€rför vi valde att anlita Lovisa MadĂ„s som Ă€r bĂ„de belĂ€st, modig och tydlig till moderator för vĂ„rt seminarium om svensk mat i Almedalen 2019. Lovisa lyckades leda och utmana fem paneldeltagare med olika vinklingar och skapa ett intressant samtal för Ă„hörarna, bĂ„de i publiken och för de deltagare som följde seminariet via nĂ€tet.”


Lotta Löwhagen Lundberg, Gotland Grönt Centrum

”Frida och Lovisa frĂ„n AGFO har levererat tvĂ„ riktigt proffsiga framtidsseminarier för oss. De skapar engagemang, delaktighet och kreativitet i rummet genom att pĂ„ ett strukturerat sĂ€tt blanda utmanande omvĂ€rldsspaningar med energigivande diskussioner.”


Annika GrÀlls, FoodTech-konferensen

”AGFO Ă€r duktiga pĂ„ omvĂ€rldsbevakning, spana pĂ„ det som ligger framkant men kanske viktigast av allt – de kan presentera det pĂ„ ett intressevĂ€ckande och inspirerande sĂ€tt. Om du har möjlighet, lyssna pĂ„ Frida och Linda.”


Martin Claeson, Svenska MĂ€ssan

”Under Nordic Food Industry innovationsdagar anlitade vi Lovisa som moderator. Lovisas nyfikna, framĂ„tlutande och vĂ€l förberedda agerande pĂ„ scen var grymt bra. Att hon med enkelhet ocksĂ„ varvade sitt modererande mellan svenska och engelska var vĂ€ldigt proffsigt. Hoppas pĂ„ flera goda samarbeten framöver!”

 
Elsa Falk, Bonnier News

”Vi var ett femtiotal morgonpigga sjĂ€lar frĂ„n Lifestylegruppen pĂ„ Bonnier News som samlades för en inspirationsfrukost. Vi hade bjudit in Lovisa MadĂ„s frĂ„n Agfo för att spana om framtidens mat. SĂ„ himla bra! Och sĂ„ viktigt för alla att lyssna till: mat Ă€r centralt bĂ„de för individen och för planeten. Stort tack Lovisa och Agfo!”


Pernilla Frykholm, Skogsindustrierna

”Lovisa MadĂ„s medverkade som framtidsspanare pĂ„ Forum för Bioekonomi 2019, ett event som arrangeras Ă„rligen av Skogsindustrierna. Uppdraget var att med en kort spaning förmedla tĂ€nkvĂ€rda insikter i ett underhĂ„llande format. Lovisa levererade galant!”


Matilda von Rosen, AgrovÀst Livsmedel

”Vi anlitade Lovisa MadĂ„s frĂ„n AGFO som moderator för vĂ„rt tvĂ„dagars-event Agri Venture Sweden. Som moderator ser Lovisa till att hĂ„lla energin pĂ„ rĂ€tt nivĂ„. Hon Ă€r snabb och proffsig, och dyker in varhelst det behövs. Hon ser helt enkelt till att alla pĂ„ scenen mĂ„r bra.”


Åsa Bengter, Head of Innovation 3Sverige

”AGFO Ă€r en föregĂ„ngare och visar vĂ€gen till förĂ€ndring pĂ„ ett inspirerande och lĂ€ttillgĂ€ngligt sĂ€tt. Med sin gedigna kunskap gav Lovisas föredrag nya perspektiv pĂ„ framtid, teknik och samhĂ€lle.”


Marie Sjölin, LRF JÀmtland

”Vi tog hjĂ€lp av Julia vid vĂ„ra lunchförelĂ€sningar för gymnasieelever och studenter. Temat var Kan vi rĂ€dda vĂ€rlden genom hur vi Ă€ter? och vi var oroliga innan att vi skulle gĂ„ vilse i den stora frĂ„gan. Julia visade sig vara helt rĂ€tt tack vare kombinationen av jordbruksutbildning och omvĂ€rldsanalys, och genom att ha ett möjlighetsorienterat och modernt förhĂ„llningssĂ€tt. Hon fĂ„ngade olika mĂ€nniskor med olika delar av förelĂ€sningen och gav oss en bra grund för att fortsĂ€tta prata utifrĂ„n regionala förutsĂ€ttningar och mer jordbruksnĂ€ra.”


Thomas Norrby, SLU

”Inför ett mjölksymposium pĂ„ SLU letade vi efter ett inledande inspel pĂ„ dagen. Valet föll pĂ„ AGFO att bĂ„de ge oss en egen samlad framtidsspaning och leda ett panelsamtal i Ă€mnet. Redan i de förberedande samtalen var kĂ€nslan att vi hamnat rĂ€tt – en fritt och brett tĂ€nkande aktör som pĂ„ ett seriöst sĂ€tt tog sig an uppdraget och levererade till hundra procent.”

Matilda Konkell, Juno Public Relations
”Lovisa MadĂ„s frĂ„n AGFO var en av tre deltagare i ett panelsamtal i Juno Public Relations Junosoffa – ett format dĂ€r en panel diskuterar  kring ett Ă€mne under tema hĂ„llbarhet, denna gĂ„ngen var Ă€mnet Framtidens mat ur ett hĂ„llbarhetsperspektiv. Lovisas gedigna och djupgĂ„ende kunskap lyfte samtalet och gav nya perspektiv pĂ„ Ă€mnet och vĂ€rdefulla insikter för publiken. Vi skulle rekommendera Lovisa alla dagar i veckan.”


Donnie SC Lygonis, KTH Innovation

”Vi hade bjudit in Lovisa MadĂ„s som gĂ€sttalare pĂ„ vĂ„r Demo Day i februari 2019 dĂ€r vi visade upp avgĂ„ngsbatch nummer 6 frĂ„n KTH Innovations förinkubator. Lovisa hade som uppgift att visa pĂ„ innovation och möjligheter inom agtech för de runt 300 deltagarna, vilket hon gjorde med bravur. Jag kan varmt rekommendera Lovisa som kunnig och spĂ€nnande talare inom Ă€mnet.”


Anders Segerström, Falköpings Mejeri

”Frida och Lovisa frĂ„n AGFO fick Ă„hörarna att förstĂ„ att utvecklingen gĂ„r fort, att vĂ„r produktion och marknad kommer att förĂ€ndras fortare Ă€n vi sjĂ€lva har förstĂ„tt.”


Susanna Moore, Livsmedelsacceleratorn

”Vi anlitade Lovisa MadĂ„s för att moderera Food Venture Sweden, ett matchmaking-event under tvĂ„ dagar mellan industri, investerare och startups i livsmedelsbranschen. Lovisa har en förmĂ„ga att skapa trevlig stĂ€mning, hon Ă€r avslappnad, engagerad och kunnig och bidrog i mycket stor grad till att vi fick sĂ„ bra feedback pĂ„ vĂ„rt event.”


Helene Jansdotter Lindholm, HushÄllningssÀllskapens förbund

”Att ta fram konceptet med ett Framtidslabb var nog Ă„rets mest stimulerande uppgift. Ett labb Ă€r nĂ„got helt annat Ă€n en konferens eller kurs. Valet av Lovisa MadĂ„s som processledare bidrog avgörande till resultatet. Hon fick högsta betyg rakt av frĂ„n vĂ„r unga deltagargrupp.”


Carina Gatzinsky, RISE

”Lovisa MadĂ„s hade en inspirerande presentation om morgondagens trender och medverkade i paneldebatten under Chark-SM. Och som tillĂ€gg var Lovisa vĂ€ldigt aktiv under hela konferensen och stĂ€llde relevanta frĂ„gor till övriga talare. Hon har en förmĂ„ga att engagera och vĂ„ga utmana sĂ„vĂ€l deltagarna som övriga talare.”

🇬🇧 Our food system is going through a revolution. Robots, health trends, genetic engineering etc. At AGFO, we delve into these subjects in detail and carry out lectures and workshops depending on your needs. We’re just as comfortable with a close-knit management team as we are on a big scene with several hundred viewers. We take both a global and Nordic perspective in everything we do. Contact us

 Behöver du inspiration? VÀlkommen att kontakta oss för ett förslag

SÄ hÀr kan AGFO lÄta pÄ scen:

Trendspaningar pĂ„ Tomorrow’s Food Travel:

Moderering av LantmÀnnens event Framtidens jordbruk:

Trendspaning under Forum för Bioekonomi:

Moderering av panelsamtal i Almedalen, arrangerat av Sydgrönt och FrÄn Sverige-mÀrkningen:

Moderering av panelsamtal i Almedalen, arrangerat av Livsmedelsföretagen:

Trendspaning hos Tre, fokus agtech:

Trendspaning och moderering AGFO talks:

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bĂ€sta nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!