Bild: Istock

Boka AGFO

Hos oss fÄr du pÄ djup kunskap om matsystemet och journalistisk skÀrpa pÄ frÄgorna.

Vi Àr flitigt anlitade som förelÀsare, moderatorer och processledare. VÀlkommen att kontakta oss för ett förslag till ditt företag eller organisation.

SÄ sÀger vÄra kunder:

                    
Ellen Anker-Kofoed, samordnare Livsmedelsstrategin, TillvÀxtverket

”Kreativ, strukturerad och med rĂ€tt mĂ„l i sikte, klev Lovisa in i vĂ„r projektgrupp för att förbereda den bĂ€sta digitala upplevelsen för de 500 personer som deltog frĂ„n hela landet i livsmedelskonferensen ”Tillsammans nĂ„r vi mĂ„len i den svenska livsmedelsstrategin” i december 2020. Tack vare hennes erfarenhet kunde vi justera programmet till att bli Ă€nnu vassare och deltagarvĂ€nligt. Konferensen ledde Lovisa oerhört proffsigt, engagerande, inspirerande och med helt rĂ€tt energi! Dessutom Ă€r hon rolig. Vi kunde inte vara nöjdare!”

Helena Allard, hÄllbarhetschef Svenskt Sigill

”Lovisa MadĂ„s modererade vĂ„r lansering av den nya klimatcertifieringen och prisutdelningen av Årets Klimatbonde. Lovisa skapar en avslappnad stĂ€mning och hanterar alla tĂ€nkbara situationer som uppstĂ„r lĂ€ngs vĂ€gen med bravur. Hon har förmĂ„gan att skapa intresse hos Ă„hörarna och Ă€r rolig, nĂ„got som Ă€r nog sĂ„ viktigt hos en moderator. Lovisa stĂ€llde kloka och relevanta frĂ„gor till talarna som vĂ€vde ihop programmet pĂ„ ett snyggt sĂ€tt. Hon var till stor hjĂ€lp vid planeringen av webbsĂ€ndningen och kom med flera vĂ€lkomna förbĂ€ttringsförslag, bĂ„de kring det praktiska och kring innehĂ„llet.”

Henrik Borsch Reniers, Livsmedelsverket

”VĂ€l förberedd och med rĂ€tt tonalitet – det beskriver Lovisa under 2020 Ă„rs Vintermöte. Lovisa lyckades pĂ„ ett mycket bra sĂ€tt agera nĂ„l och trĂ„d, och kunde pĂ„ sĂ„ sĂ€tt sy ihop en konferens med mĂ„nga olika moment och övningar. Genom att stĂ€lla smarta frĂ„gor till föredragshĂ„llare och publik lyckades hon klĂ€mma ur det lilla extra ur deltagarna, vilket gjorde att konferensen blev extra lyckad.”

Sara Jervfors, projektchef för MatLust
”Vi Ă€r sĂ„ nöjda att vi anlitande Lovisa MadĂ„s frĂ„n AGFO som moderator för konferensen Matsystem i förĂ€ndring under Science Week 2020 i SödertĂ€lje. Lovisas professionalitet i förberedelsearbetet bĂ€ddade för en vĂ€l genomförd dag. Hennes breda kunskap inom omrĂ„det och nĂ€rvaro pĂ„ scenen bar 200 deltagare och en lĂ„ng rad talare genom en innehĂ„llsrik och intensiv dag. Som arrangör Ă€r det fantastiskt att fĂ„ dela vĂ€rdskapet med en person som Ă€r tydlig, trygg och rolig.”

Matilda von Rosen, AgrovÀst Livsmedel

”Vi anlitade Lovisa MadĂ„s frĂ„n AGFO som moderator för vĂ„rt tvĂ„dagars-event Agri Venture Sweden. Som moderator ser Lovisa till att hĂ„lla energin pĂ„ rĂ€tt nivĂ„. Hon Ă€r snabb och proffsig, och dyker in varhelst det behövs. Hon ser helt enkelt till att alla pĂ„ scenen mĂ„r bra.”

Frida Wallén, Visit Sweden

”En högklassig och superintressant dragning fylld med massvis av energi frĂ„n Frida och Lovisa! Inför vĂ„r mĂ„ltidsturismkonferens Tomorrow’s Food Travel lyssnade de verkligen in vad vi efterfrĂ„gade och lyckades koppla trendspaningen till besöksnĂ€ringen pĂ„ ett klockrent sĂ€tt. Jag kan varmt rekommendera AGFO till er nĂ€sta konferens.”

Agneta PĂ„ander, Orkla Foods Sverige

”I vĂ„rt senaste samarbete var Lovisa MadĂ„s en av moderatorerna vid vĂ„rt stora arrangemang Next is now. Det som gör Lovisa till en strĂ„lande moderator Ă€r hennes förmĂ„ga att kombinera sin öppna, varma personlighet och naturliga nyfikenhet med knivskarp professionalitet och djupa kunskap. Hon vĂ€xlar enkelt mellan att verkligen lyssna, vilket fĂ„r den intervjuade personen att kĂ€nna sig bekvĂ€m, och att stĂ€lla relevanta och intressanta frĂ„gor vilket ger en hĂ€rlig spĂ€nst.”


Sara Berger, SydGrönt

”Att vara knivskarp, fĂ„nga det bĂ€sta ur varje paneldeltagare och fĂ„ en spĂ€nst i debatten Ă€r viktiga parametrar för att facilitera ett seminarium i Almedalen. Det var dĂ€rför vi valde att anlita Lovisa MadĂ„s som Ă€r bĂ„de belĂ€st, modig och tydlig till moderator för vĂ„rt seminarium om svensk mat i Almedalen 2019. Lovisa lyckades leda och utmana fem paneldeltagare med olika vinklingar och skapa ett intressant samtal för Ă„hörarna, bĂ„de i publiken och för de deltagare som följde seminariet via nĂ€tet.”

Lotta Löwhagen Lundberg, Gotland Grönt Centrum

”Frida och Lovisa frĂ„n AGFO har levererat tvĂ„ riktigt proffsiga framtidsseminarier för oss. De skapar engagemang, delaktighet och kreativitet i rummet genom att pĂ„ ett strukturerat sĂ€tt blanda utmanande omvĂ€rldsspaningar med energigivande diskussioner.”


Annika GrÀlls, FoodTech-konferensen

”AGFO Ă€r duktiga pĂ„ omvĂ€rldsbevakning, spana pĂ„ det som ligger framkant men kanske viktigast av allt – de kan presentera det pĂ„ ett intressevĂ€ckande och inspirerande sĂ€tt.”

Martin Claeson, Svenska MĂ€ssan

”Under Nordic Food Industry innovationsdagar anlitade vi Lovisa som moderator. Lovisas nyfikna, framĂ„tlutande och vĂ€l förberedda agerande pĂ„ scen var grymt bra. Att hon med enkelhet ocksĂ„ varvade sitt modererande mellan svenska och engelska var vĂ€ldigt proffsigt. Hoppas pĂ„ flera goda samarbeten framöver!”

Elsa Falk, Bonnier News

”Vi var ett femtiotal morgonpigga sjĂ€lar frĂ„n Lifestylegruppen pĂ„ Bonnier News som samlades för en inspirationsfrukost. Vi hade bjudit in Lovisa MadĂ„s frĂ„n Agfo för att spana om framtidens mat. SĂ„ himla bra! Och sĂ„ viktigt för alla att lyssna till: mat Ă€r centralt bĂ„de för individen och för planeten. Stort tack Lovisa och Agfo!”

Pernilla Frykholm, Skogsindustrierna

”Lovisa MadĂ„s medverkade som framtidsspanare pĂ„ Forum för Bioekonomi 2019, ett event som arrangeras Ă„rligen av Skogsindustrierna. Uppdraget var att med en kort spaning förmedla tĂ€nkvĂ€rda insikter i ett underhĂ„llande format. Lovisa levererade galant!”

Åsa Bengter, Head of Innovation 3Sverige

”AGFO Ă€r en föregĂ„ngare och visar vĂ€gen till förĂ€ndring pĂ„ ett inspirerande och lĂ€ttillgĂ€ngligt sĂ€tt. Med sin gedigna kunskap gav Lovisas föredrag nya perspektiv pĂ„ framtid, teknik och samhĂ€lle.”

 

Thomas Norrby, SLU

”Inför ett mjölksymposium pĂ„ SLU letade vi efter ett inledande inspel pĂ„ dagen. Valet föll pĂ„ AGFO att bĂ„de ge oss en egen samlad framtidsspaning och leda ett panelsamtal i Ă€mnet. Redan i de förberedande samtalen var kĂ€nslan att vi hamnat rĂ€tt – en fritt och brett tĂ€nkande aktör som pĂ„ ett seriöst sĂ€tt tog sig an uppdraget och levererade till hundra procent.”

Donnie SC Lygonis, KTH Innovation

”Vi hade bjudit in Lovisa MadĂ„s som gĂ€sttalare pĂ„ vĂ„r Demo Day i februari 2019 dĂ€r vi visade upp avgĂ„ngsbatch nummer 6 frĂ„n KTH Innovations förinkubator. Lovisa hade som uppgift att visa pĂ„ innovation och möjligheter inom agtech för de runt 300 deltagarna, vilket hon gjorde med bravur. Jag kan varmt rekommendera Lovisa som kunnig och spĂ€nnande talare inom Ă€mnet.”

Anders Segerström, Falköpings Mejeri

”Frida och Lovisa frĂ„n AGFO fick Ă„hörarna att förstĂ„ att utvecklingen gĂ„r fort, att vĂ„r produktion och marknad kommer att förĂ€ndras fortare Ă€n vi sjĂ€lva har förstĂ„tt.”

 

Susanna Moore, Livsmedelsacceleratorn

”Vi anlitade Lovisa MadĂ„s för att moderera Food Venture Sweden, ett matchmaking-event under tvĂ„ dagar mellan industri, investerare och startups i livsmedelsbranschen. Lovisa har en förmĂ„ga att skapa trevlig stĂ€mning, hon Ă€r avslappnad, engagerad och kunnig och bidrog i mycket stor grad till att vi fick sĂ„ bra feedback pĂ„ vĂ„rt event.”

Helene Jansdotter Lindholm, HushÄllningssÀllskapens förbund

”Att ta fram konceptet med ett Framtidslabb var nog Ă„rets mest stimulerande uppgift. Ett labb Ă€r nĂ„got helt annat Ă€n en konferens eller kurs. Valet av Lovisa MadĂ„s som processledare bidrog avgörande till resultatet. Hon fick högsta betyg rakt av frĂ„n vĂ„r unga deltagargrupp.”

Carina Gatzinsky, RISE

”Lovisa MadĂ„s hade en inspirerande presentation om morgondagens trender och medverkade i paneldebatten under Chark-SM. Och som tillĂ€gg var Lovisa vĂ€ldigt aktiv under hela konferensen och stĂ€llde relevanta frĂ„gor till övriga talare. Hon har en förmĂ„ga att engagera och vĂ„ga utmana sĂ„vĂ€l deltagarna som övriga talare.”

VÀlkommen att kontakta oss för ett förslag till ditt företag eller organisation.

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bĂ€sta nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!