Panelsamtal under ett AGFO talk. Foto: AGFO

AGFO talk

Har du¬†ett uns av nyfikenhet kring mat, h√•llbarhet, tech, framtid ‚Äď ja, d√• ska du kolla in AGFO talks. V√•rens datum i Stockholm √§r¬†21 mars och 25 april.



25 april 2019: Regenerativt jordbruk¬†‚Äď n√§sta jordbruksrevolution?

Kan det regenerativa jordbruket vara framtidens hållbara jordbruk? Vad är för- och nackdelarna med systemet? Hur revolutionerande är det egentligen? Och varför uppmärksammas det inte mer? Boka din plats här

 

ūüôŹ¬†Tack till v√•ra partners Lantm√§nnen,¬†Axfoundation och¬†LRF Media¬†som m√∂jligg√∂r v√•rens frukostm√∂ten.

ūüĎȬ†Missa inga kommande talks, signa upp p√• v√•rt nyhetsbrev AGFO weekly

Tidigare AGFO talks:

21 mars 2019: Cirkulär matproduktion Рutopi eller framtid?

Beh√∂ver vi st√§lla om till en cirkul√§r matproduktion? Och om ja¬†‚Äď hur g√∂r vi det i s√• fall?

I panelen: Niklas Wennberg Stadsjord, Bengt Persson Foodhills, Ingela Wickman Bois rådgivare inom cirkulär ekonomi och strategisk hållbarhet, Per-Anders Langendahl forskare Sveriges lantbruksuniversitet

Jan 2019: Hälsa säljer, men vad sjutton får man kommunicera?

Om hälsa och kommunikation i livsmedelsbranschen. Ett talk i samarbete med Livsmedelsacceleratorn.

I panelen: Maria Gustafsson Food Clarity, Anna Post Göteborgs Universitet, Markus Zetterström Maurten, Anne Kolbrand NJIE Group

Stort tack till 2018 års sponsorer: Brann, Lantmännen, LRF Media och LRF:s affärsutvecklingsavdelning.

November 2018: Storföretagen + startups = sant?

Om innovation i storföretag och startups.

I panelen: Henrik Åkerman Food for Progress, Ariella Rotstein ICAx, Samir el-Sabini SUP46.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Oktober 2018: Vad hindrar svensk matinnovation?

I panelen: Daniel Skavén Ruben The Rockefeller Foundation, Liisa Smits Ignitia och Per Arfvidsson Sweden Food Arena/Lantmännen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

September 2018: Hur kan innovation skapa ett hållbart matsystem?

I panelen: Per Frankelius Linköping Universitet, Fredrika Gullfot Simris Alg, Filip Lundin Macklean och Donnie SG Lygonis KTH Innovation.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Augusti 2018: Hur väljer vi maten?

Om beteendeförändring kring mat.

I panelen:¬†Carl-Johan Lagerkvist¬†fr√•n SLU,¬†Nils √Ėsterstr√∂m fr√•n Insektsf√∂retagen och¬†Anette Rosengren

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Maj 2018: Hur förändras maten?

Om ny genteknik, som Crispr/Cas9.

I panelen: Line Strand växtodlingsrådgivare, Jens Sundström docent i växtfysiologi, Per Sandin docent i filosofi, lektor i bioetik och miljöetik, och Anna Nilsson chefredaktör tidningen Lantmannen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

April 2018: Åkern, labbet, källaren Рhur produceras maten i framtiden?

I panelen: Ann-Helen Meyer von Bremen frilansjournalist, Sorosh Tavakoli entreprenör, Natalie Brun Skantz Grönska, Julie Gold Chalmers och Alarik Sandrup Lantmännen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Mars 2018: Vilken mat behöver vi?

Om personaliserad mat.

I paneken: Kristofer Lund AGFO, Theresia Silander Hagström Eatit, Wictoria Alvarsdotter Macklean och Johan Swahn Diaz & Swahn.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Februari 2018: Hur handlar vi maten i framtiden?

I panelen: Johan Åkesson Sprillo, Anna Åkesson Hemköp, Albin Ponnert Local Food Nodes och Felix Åberg HUI Research.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

ūüíö¬†Gillade du det h√§r? D√• kommer du att √§lska v√•rt nyhetsbrev! ūüĎȬ†Signa upp gratis h√§r!

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges b√§sta nyhetsbrev om morgondagens mat ‚Äď gratis!