AGFO talk

Trendspaningar och panelsamtal med spännande gäster – välkommen till AGFO talks!

En gång i månaden dyker AGFO ner i en frågeställning kopplad till framtidens livsmedelskedja. Våren 2018 var det övergripande temat ”Framtidens mat”.

Har du ett uns av nyfikenhet i dig kring mat, hållbarhet, teknik, framtid – ja, då ska du komma. Gratis och öppet för alla!

Tack till LRF:s affärsutvecklingsavdelning som sponsrade vårens AGFO talk.
Vill du synas i samband med AGFO talk? Hör av dig till hello@agfo.se

AGFO talk: Hur förändras maten?

Hur förändras maten?

Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Cas9

Hela inspelningen (60 min) kan du se här

Och här är presentationen (Powerpoint) som visades:

AGFO talk: Hur förändras maten? from AGFO .se

AGFO talk: Hur produceras maten?

Hur produceras maten?

Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller.

Hela inspelningen (60 min) kan du se här

Och här är presentationen (Powerpoint) som visades:

AGFO talk: Hur produceras maten i framtiden? from AGFO .se

AGFO talk: Vilken mat behöver vi?

Vilken mat behöver vi?

Om personaliserad mat och den mätbara kroppen

Hela inspelningen (60 min) kan du se här

Och här är presentationen (Powerpoint) som visades:

AGFO talk: Vilken mat behöver vi? from AGFO .se

AGFO talk: Hur handlar vi maten?

Hur handlar vi maten?

 

Hela inspelningen (60 min) kan du se här

Och här är presentationen (Powerpoint) som visades:

AGFO talk: Hur handlar vi maten i framtiden? from AGFO .se

AGFo talk: Vilken mat väljer vi?

30 augusti: Vilken mat väljer vi?

Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?

PSSST

🌱 …och missa inte heller vår trendspaning, gratis i din inbox varje fredag! Signa upp här

 

AGFO Weekly

Trendspaning och omvärldsbevakning – varje fredag, helt gratis!