Foto: AGFO

AGFO talk

Har du¬†ett uns av nyfikenhet kring mat, h√•llbarhet, tech, framtid ‚Äď ja, d√• ska du kolla in AGFO talks.

ūüĎĀÔłŹ¬†¬†Trendspaning¬†¬†ūü駬†¬†Panelsamtal¬†¬†‚ėē¬†Frukostmingel¬† ūüí• Gratis

ūüôŹ¬†Tack till v√•ra partners Lantm√§nnen,¬†Axfoundation och¬†LRF Media¬†som m√∂jliggjort v√•rens frukostm√∂ten.

Tidigare AGFO talks:

Regenerativt jordbruk¬†‚Äď n√§sta jordbruksrevolution?

April 2019. I panelen: Märta Jansdotter VD Gröna Gårdar, Claes Johansson hållbarhetschef Lantmännen, Anke Herrmann forskare och docent vid Sveriges lantbruksuniversitet.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Cirkulär matproduktion Рutopi eller framtid?

Mars 2019. I panelen: Niklas Wennberg Stadsjord, Bengt Persson Foodhills, Ingela Wickman Bois rådgivare inom cirkulär ekonomi och strategisk hållbarhet, Per-Anders Langendahl forskare Sveriges lantbruksuniversitet.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Storföretagen + startups = sant?

November 2018. I panelen: Henrik Åkerman Food for Progress, Ariella Rotstein ICAx, Samir el-Sabini SUP46.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Vad hindrar svensk matinnovation?

Oktober 2018. I panelen: Daniel Skavén Ruben The Rockefeller Foundation, Liisa Smits Ignitia och Per Arfvidsson Sweden Food Arena/Lantmännen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Hur kan innovation skapa ett hållbart matsystem?

September 2018. I panelen: Per Frankelius Linköping Universitet, Fredrika Gullfot Simris Alg, Filip Lundin Macklean och Donnie SG Lygonis KTH Innovation.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Hur väljer vi maten?

Augusti 2018. I panelen:¬†Carl-Johan Lagerkvist¬†fr√•n SLU,¬†Nils √Ėsterstr√∂m fr√•n Insektsf√∂retagen och¬†Anette Rosengren

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Hur förändras maten?

Maj 2018. I panelen: Line Strand växtodlingsrådgivare, Jens Sundström docent i växtfysiologi, Per Sandin docent i filosofi, lektor i bioetik och miljöetik, och Anna Nilsson chefredaktör tidningen Lantmannen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Åkern, labbet, källaren Рhur produceras maten i framtiden?

April 2018. I panelen: Ann-Helen Meyer von Bremen frilansjournalist, Sorosh Tavakoli entreprenör, Natalie Brun Skantz Grönska, Julie Gold Chalmers och Alarik Sandrup Lantmännen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Vilken mat behöver vi?

Mars 2018. I paneken: Kristofer Lund AGFO, Theresia Silander Hagström Eatit, Wictoria Alvarsdotter Macklean och Johan Swahn Diaz & Swahn.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Hur handlar vi maten i framtiden?

Februari 2018. I panelen: Johan Åkesson Sprillo, Anna Åkesson Hemköp, Albin Ponnert Local Food Nodes och Felix Åberg HUI Research.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

ūüíö¬†Gillade du det h√§r? D√• kommer du att √§lska v√•rt nyhetsbrev! ūüĎȬ†Signa upp gratis h√§r!

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges b√§sta nyhetsbrev om morgondagens mat ‚Äď gratis!