Panelsamtal under AGFO talk. Foto: Brid Content

AGFO talk

Har du¬†ett uns av nyfikenhet kring mat, h√•llbarhet, tech, framtid ‚Äď ja, d√• ska du kolla in AGFO talks!

ūüĎȬ†Missa inga kommande AGFO talks, signa upp p√• v√•rt nyhetsbrev AGFO weekly

‚úĒÔłŹ Trendspaning¬†¬†‚úĒÔłŹ Panelsamtal¬† ‚úĒÔłŹ Frukostmingel

Vårens datum för AGFO talks kommer första veckan i februari. Stay tuned! Om du signar upp dig på AGFO weekly får du första tjing på platserna, haka på listan här

november 2018

Stort tack till 2018 års sponsorer: Brann, Lantmännen, LRF Media och LRF:s affärsutvecklingsavdelning.

Storföretagen + startups = sant?

Om innovation i storföretag och startups.

I panelen: Henrik Åkerman Food for Progress, Ariella Rotstein ICAx, Samir el-Sabini SUP46.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

oktober 2018

Vad hindrar svensk matinnovation?

I panelen: Daniel Skavén Ruben The Rockefeller Foundation, Liisa Smits Ignitia och Per Arfvidsson Sweden Food Arena/Lantmännen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

SEPTEMBER 2018

Hur kan innovation skapa ett hållbart matsystem?

I panelen: Per Frankelius Linköping Universitet, Fredrika Gullfot Simris Alg, Filip Lundin Macklean och Donnie SG Lygonis KTH Innovation.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

AUGUSTI 2018

Hur väljer vi maten?

Hur man driver beteendeförändring kring mat.

I panelen:¬†Carl-Johan Lagerkvist¬†fr√•n SLU,¬†Nils √Ėsterstr√∂m fr√•n Insektsf√∂retagen och¬†Anette Rosengren

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

MAJ 2018

Hur förändras maten?

Nya genteknik, som Crispr/Cas9.

I panelen: Line Strand växtodlingsrådgivare, Jens Sundström docent i växtfysiologi, Per Sandin docent i filosofi, lektor i bioetik och miljöetik, och Anna Nilsson chefredaktör tidningen Lantmannen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

APRIL 2018

Åkern, labbet, källaren Рhur produceras maten i framtiden?

I panelen: Ann-Helen Meyer von Bremen frilansjournalist, Sorosh Tavakoli entreprenör, Natalie Brun Skantz Grönska, Julie Gold Chalmers och Alarik Sandrup Lantmännen.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

MARS 2018

Vilken mat behöver vi?

Om personaliserad mat.

I paneken: Kristofer Lund AGFO, Theresia Silander Hagström Eatit, Wictoria Alvarsdotter Macklean och Johan Swahn Diaz & Swahn.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

FEBRUARI 2018

Hur handlar vi maten i framtiden?

I panelen: Johan Åkesson Sprillo, Anna Åkesson Hemköp, Albin Ponnert Local Food Nodes och Felix Åberg HUI Research.

Summering på 1 minut:

Hela inspelningen (60 min):

Vad: Frukostseminarium med trendspaning och panelsamtal.

Tema: Hösten 2018 var temat Radikal innovation. Våren 2018 var temat Framtidens mat. 

ūüíö¬†Gillade du det h√§r? D√• kommer du att √§lska v√•rt nyhetsbrev! ūüĎȬ†Signa upp gratis h√§r!

 

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges b√§sta nyhetsbrev om morgondagens mat ‚Äď gratis!