AGFO insight

Nyfiken på aktörerna som driver framtidens matsystem? Här får du svar!

👉 Missa inte när vi släpper nya AGFO-kartor, signa upp på AGFO weekly

 företag

SVENSKA FĂ–RETAG: Agtech / Foodtech

189 innovativa startups och företag som förändrar matsystemet.

I denna version, nummer fyra i ordningen, har 22 nya aktörer tillkommit, bland annat inom marknadsplatser, inomhusodling och nya konsumentprodukter.

Vi välkomnar följande in på kartan: Ljusgårda, Nordamark, Kosteralg,Moving Floor Concept, BillerudKorsnäs, ABB, Nordisk Matutveckling, Leafymade, Scandinavian Seed, SOYL, Roots of Malmö, Nordish, Enkla Kassen, Matlistan, Belly Balance, Grannens skafferi, Matmötet, Caliente, Farmo, Gröna Gårdar och Catxalot. 

För att synas på kartan krävs att man är baserad i Sverige, har en produkt på marknaden och vill vara med och förändra matsystemet. Har du frågor om kartan? Eller vill du att vi ska komma till ditt företag och berättar mer om företagen i någon kategori? Hör av er! 

Agfo tror på att hela matsystemet behöver samarbeta mer för att möta framtidens behov och utmaningar. Därför hittar du på vår karta drönarföretag sida vid sida med försäljningsautomater och insektsknäcke.

🇸🇪 Hämta Företagskartan här (pdf)

🇬🇧 Get your Swedish Agtech and Foodtech map in English here (pdf)

ekosystemet

SVENSKA EKOSYSTEMET: Agtech / Foodtech

Här är aktörerna som hjälper och stöder, som finansierar och marknadsför, som accelererar och för branschens talan.  

Vi har tröskat oss igenom hundratals organisationer, projekt, myndigheter, stiftelser och valt ut de som uttalat jobbar med att stärka innovation inom livsmedelskedjan. Men vi hoppas att vi har missat en hel del. Att det finns många fler som jobbar aktivt, men som kanske inte syns och hörs så mycket. Hör gärna av dig till oss på hello@agfo.se.

🇸🇪 Hämta den svenska Ekosystemkartan här (pdf)

🇬🇧 The Swedish Ecosystem: Agtech / Foodtech (pdf)

 

♥️ Gillade du det här? Då kommer du att älska vårt nyhetsbrev!

👉Signa upp gratis här

 

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!