AGFO söker en Varumärkes- och kundansvarig. Foto: iStock

Omvärld

Ledig tjänst: Varumärkes- och kundansvarig

Vi söker en Varumärkes- och kundansvarig som ska förstärka teamet framåt.

Se även: tjänsten som Innehållsansvarig

Har du ett stort nätverk inom livsmedelssverige och älskar att jobba med kundvård och PR/försäljning? Är du en skarp journalist som drivs av att hitta spännande perspektiv på frågor och ny kunskap som påverkar matsystemet framåt? Då kanske du är vår nya kollega? Vi söker en Varumärkes- och kundansvarig som ska förstärka teamet framåt.

Om dig som person

Vi söker dig som har gedigen kunskap om det svenska matsystemet – gärna med framtidsfokus med betoning på hållbarhet, innovation och ny teknik. Du är en erfaren och skarp PR-strateg, gärna med bakgrund som journalist. Du är social och gillar att moderera samtal samt är en van föreläsare.

Du är nyfiken och på ständig jakt efter ny kunskap och nyheter inom området. Du är också social och affärsmässig och gillar att knyta värdeskapande samarbeten där alla vinner på att jobba ihop. Du har ett stort kundfokus och vill alltid leverera bästa möjliga värde till kund. I våra kundrelationer bidrar du med en strategisk och konceptuell höjd tillsammans med ditt vassa journalistiska perspektiv.

AGFO är en startup och under ständig utveckling – för att trivas behöver du gilla att jobba med agil affärsutveckling och har ett entreprenöriellt förhållningssätt. Du är självgående, strukturerad och en ”doer”. Du är van att hugga i där det behövs och tycker att det är roligt att jobba i en föränderlig kontext. Du är nyfiken, innovativ och modig och vill hela tiden utveckla dig själv. Du är van att jobba digitalt och är nyfiken på nya tekniska lösningar som effektiviserar vardagen.

Om AGFO

Vi är kunskaps- och mediebolaget med fokus på framtidens matsystem. Vi identifierar affärs- och utvecklingsmöjligheter i ett matsystem i omvälvning. Det gör vi tack vare djup kunskap, analytisk förmåga och journalistisk skärpa inom mat, innovation och hållbarhet.

Vi har två huvudsakliga affärsområden: journalistik och konsultuppdrag. Inom det journalistiska uppdraget jobbar vi med AGFO Talks, vår populära seminarieserie, och AGFO Weekly, vårt populära nyhetsbrev.

I vår konsultverksamhet arbetar vi med innehållsstrategi och produktion, research, analys, anordnande av affärsdrivande mötesplatser och rådgivning. Bland våra kunder finns bland andra Lantmännen, Ica, Business Sweden, Orkla, Livsmedelsverket och Jordbruksverket. Vi är också ofta anlitade som föreläsare och moderatorer.

Om rollen

I rollen som varumärkes- och kundansvarig kommer du att ansvara för utvecklingen av AGFO:s varumärke och erbjudande framåt. Du kommer att ansvara för PR och sälj och vara vårt främsta ansikte utåt. I rollen ingår även att odla och utveckla våra viktiga kundrelationer liksom upprätthålla ett relevant nätverk av Sveriges bästa strategi- och innehållskonsulter inom området. En viktig del i uppdraget är också att vara levererande konsult i kunduppdrag inom ditt expertisområde.

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde strax före sommaren alternativt efter sommaren.
  • Befattningen är baserad i Stockholm och du rapporterar till vd för AGFO.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2021. Skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@agfo.se.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Linda Segerblom, vd AGFO.

 

Se även: tjänsten som Innehållsansvarig

AGFO söker en Innehållsansvarig. Foto: iStock

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

ledig tjänstrekrytering

Tipsa oss

Mejla

AGFO tror på morgondagens livsmedelskedja. Det gör även våra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!