Läs om oväntade lösningar och låt dig inspireras av intressanta möten.

Omvärld

Framtidens hållbara matsystem

Innovation, biologi, gastronomi, mylla och teknik – allt ryms i framtidens matsystem.

Läs om oväntade lösningar och låt dig inspireras av intressanta möten i magasinet som vi tagit fram ihop med Heja Framtiden. Magasinet distribuerades med Dagens Industri den 28 januari. Självklart finns Framtidens hållbara matsystem även i digital upplaga, tryck här för att läsa magasinet online

 Magasinet innehåller artiklar om framtidens jordbruk, exempel på smarta lösningar för att transformera matsystemet, samt intressanta trendspaningar inom foodtech, matsvinn, resurshantering och mycket annat. Men det viktiga är helhetsbilden. Tillsammans med Heja Framtiden vill vi både visa på de stora problem vi står inför, samtidigt som vi lyfter goda exempel från den svenska livsmedelskedjan.

💚 Gillade du det här? Då kommer du att älska vårt nyhetsbrev, signa upp gratis här

Dagens industriHeja Framtiden

Tipsa oss

Mejla

AGFO tror på morgondagens livsmedelskedja. Det gör även våra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!