Omvärld

AGFO i poddar, tv-program och tidningar

Techtrender, proteinskifte och åkerbönor – när AGFO gästar olika mediekanaler tar vi med oss olika perspektiv.

Artikeln uppdaterades: 6 maj 2020

🎧 AGFO gästar poddar:


Maj 2020: Lantbrukspodden


Juli 2019: Killander & Björk


Oktober 2019: Nordic Food Tech podcast


Augusti 2019: Heja Framtiden


April 2019: Teknikens under


Mars 2018:  Tidskriftspodden

✍️ AGFO intervjuas i tidningar


AGFO:s Frida Jonson intervjuas av Aftonbladet: ”Framtidens mat är inte vad du tror” (mars 2020)

AGFO intervjuas av SvD: Framtidens tallrik – så kommer vi att äta 2050 (april 2020)

AGFO intervjuas av Icakuriren: ”Vad äter vi i framtiden? (februari 2020)

📺 AGFO i rutan:


AGFO deltog i Spritmuseums utställning ”Framtidens mat & dryck”, 2019.

Vad händer inom proteinskiftet, och vilken potential har åkerbönan? Det diskuterade AGFO:s Frida Jonson i tv-studion hos ATL TV under Borgeby Fältdagar 2019.  Se inslaget här

Framtidens mat och nya proteinprodukter – det var temat i ett inslag hos EFN där Jonas Cullberg, grundare Paradiset, trendanalytikern Johan Åkesson och AGFO:s Lovisa Madås deltog.  Här kan du se klippet

Det pratades teknik, vatten, innovation och framtidens mat när Agfo-Frida gästade ATL i livestudion under Borgeby fältdagar 2018.  Titta här, Frida är med 40 minuter in i programmet

I maj 2018 gästade AGFO:s Lovisa Madås SvD:s Ekonomistudion för att prata om tekniktrender som omvandlar jordbruket. Se inslaget här

Fler tips:


🎧 Poddarna med fokus på framtidens mat

Vi tipsar om svenska och internationella podcasts.

💚 Vill du hålla koll på framtidens matsystem och dess möjligheter? Då kommer du att älska vårt nyhetsbrev AGFO Weekly, signa upp här

Tipsa oss

Mejla

AGFO tror på morgondagens livsmedelskedja. Det gör även våra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!