AGFO:s Frida Jonson gästar ATL TV.

Omvärld

Så kan åkerbönan vinna mark

Vad händer inom proteinskiftet, och vilken potential har åkerbönan? Det diskuterade AGFO:s Frida Jonson hos ATL TV.

AGFO:s Frida Jonson i tv-studion hos ATL TV under Borgeby Fältdagar 2019. 📺   Tryck här för att se inslaget hos ATL TV

Fler klipp där agfo deltar:

Framtidens mat och nya proteinprodukter – det var temat i ett inslag hos EFN där Jonas Cullberg, grundare Paradiset, Johan Åkesson, trendanalytiker och AGFO:s Lovisa Madås deltog. 📺 Här kan du se klippet

AGFO hos ATL TV under Borgeby Fältdagar 2018

Det pratades teknik, vatten, innovation och framtidens mat när Agfo-Frida gästade ATL i livestudion under Borgeby fältdagar 2018.  📺 Titta här, Frida är med 40 minuter in i programmet ➔

AGFO hos SvD:s Ekonomistudion 2018

I maj 2018 gästade AGFO:s Lovisa Madås SvD:s Ekonomistudion för att prata om de tekniktrender som omvandlar jordbruket. 📺 Hela inslaget går att se här

🎧 …om du vill lyssna på AGFO i poddform:


Frida Jonson gästar podden Heja framtiden för ett samtal om de viktigaste trenderna och teknikerna i livsmedelskedjan.  👉 Lyssna här


AGFO gästar podden Teknikens under. 👉 Lyssna här


I mars 2018 gästade Lovisa Madås Tidskriftspodden.  👉 Lyssna här

Fler tips:

🎧 Poddarna med fokus på framtidens mat

Dags att plugga in lurarna. Vi tipsar om svenska och internationella podcasts som rör sig i gränslandet mat, lantbruk, tech och framtid.

📖 Rapporterna du vill läsa i sommar

Låt oss presentera ett alternativ till deckaren – rapporter om allt spännande som sker inom framtidens matsystem. Här är de bästa rapporterna just nu.

📚 Sommarens bästa bok- och filmtips

21 profiler tipsar om böcker och filmer att satsa på i sommar. Här är deras bästa tips inom mat, tech, lantbruk och hållbarhet.

📺 Insikter från våra populära Agfo talks

Cirkulär matproduktion, personaliserad mat och regenerativt jordbruk. Våra Agfo talks har spänt över i princip hela matkedjan. Missade du något av samtalen? Här får du korta summeringar av talksen vi har haft hittills.

💡13 startups: Våra viktigaste lärdomar och råd

Att vara nystartad i livsmedelsbranschen är tufft – väldigt tufft. Möt 13 modiga agtech- och foodtechstartups som delar med sig av lärdomar, tips och råd.

💚 Gillade du det här? Då kommer du att älska vårt nyhetsbrev, signa upp gratis här

Tipsa oss

Mejla

AGFO tror på morgondagens livsmedelskedja. Det gör även våra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!