Daniel Skavén Ruben, Per Arfvidsson och Liisa Smits.

Omvärld

Vad hindrar svensk matinnovation?

I höstens andra AGFO Talk tittar vi närmare på vad som står i vägen för att Sverige ska bli ett innovativt matland.

👉Boka din plats här

Aldrig förr har tekniken varit så i fokus kring livsmedel som nu. Agtech och foodtech är kraftigt växande sektorer. Samtidigt som Sverige rankas som ett av Europas mest innovativa länder inom kärnsektorerna, hamnar vi först på 14:e plats inom livsmedel. Endast 0,24 procent av livsmedelsindustrins omsättning läggs på forskning.

Vad krävs för att Sverige ska positionera sig som ett innovativt land i hur livsmedel produceras? Och vad går att lära oss av Irland, Nederländerna, Israel och Silicon Valley när det gäller innovation inom agtech/foodtech?

I panelen:

👉Boka din plats här


🙏 
Tack till LantmännenBrann och LRF Media som möjliggör höstens AGFO talks. 

AGFO talk

 

  • Vad: Frukostseminarium med spaning och panelsamtal. Frukost ingår.
  • Var: AGFO talk är på LRF Media, Franzéngatan 1B i Stockholm.
  • Tema: Höstens tema är Radikal innovation. En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster.
  • När:  Tisdag 23 oktober, torsdag 29 november.
  • Gratis och öppet för alla.
  • Har du inte möjlighet att delta? Vi filmar så att du kan titta i efterhand.

Se tidigare AGFO talks:

Agfo Talk

Lovisa Madås

Konsult AGFO

MejlaTwitterFölj på Twitter

AGFO tror på morgondagens livsmedelskedja. Det gör även våra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!