Kristofer Lund. Foto: Peter Söderquist

Spaning

Sprillans ny karta över ekosystemet

AGFO lanserar ny karta med 141 aktörer som accelererar utvecklingen inom framtidens livsmedelskedja.

ūüĎČ Missa inte n√§r vi sl√§pper nya AGFO-kartor,¬†signa upp p√• AGFO weekly

Att AGFO tror på att innovation och entreprenörskap kan lösa framtidens hållbara matförsörjning kan ha undgått få. Vi har tidigare publicerat kartan över Svensk Agtech och Foodtech, då med fokus på startups och innovativa företag.

”Nu k√§nns det som ett bra l√§ge att lyfta blicken”

Nu känns det som ett bra läge att lyfta blicken och titta på ekosystemet som hjälper alla dessa företag att bli framgångsrika. Vilka är aktörerna som hjälper och stöder, som finansierar och marknadsför, som accelererar och för branschens talan?

S√•¬†‚Äď v√§lkommen till Ekosystem-kartan! Vi har tr√∂skat oss igenom hundratals organisationer, projekt, myndigheter, stiftelser¬†och valt¬†ut de som uttalat jobbar med att st√§rka innovation inom livsmedelskedjan.

 

Men det vore naivt att tro att vi prickat in alla. Eller rättare sagt, vi hoppas att vi har missat en hel del. Att det finns många fler som jobbar aktivt men som kanske inte syns och hörs så mycket. Hör gärna av dig till oss på hello@agfo.se.

AGFO insightEkosystemkartan

Kristofer Lund

Matentreprenör, statistikälskare, nybliven gårdsägare. Fokus i AGFO: data och analys.

Mejla

Relaterade artiklar

AGFO Weekly

Trendspaning och omv√§rldsbevakning ‚Äď varje fredag, helt gratis!