Kristofer Lund. Foto: Peter Söderquist

Spaning

Sprillans ny karta över ekosystemet

AGFO lanserar ny karta med 141 aktörer som accelererar utvecklingen inom framtidens livsmedelskedja.

👉 Missa inte nĂ€r vi slĂ€pper nya AGFO-kartor, signa upp pĂ„ AGFO weekly

Att AGFO tror pÄ att innovation och entreprenörskap kan lösa framtidens hÄllbara matförsörjning kan ha undgÄtt fÄ. Vi har tidigare publicerat kartan över Svensk Agtech och Foodtech, dÄ med fokus pÄ startups och innovativa företag.

”Nu kĂ€nns det som ett bra lĂ€ge att lyfta blicken”

Nu kÀnns det som ett bra lÀge att lyfta blicken och titta pÄ ekosystemet som hjÀlper alla dessa företag att bli framgÄngsrika. Vilka Àr aktörerna som hjÀlper och stöder, som finansierar och marknadsför, som accelererar och för branschens talan?

SÄ – vĂ€lkommen till Ekosystem-kartan! Vi har tröskat oss igenom hundratals organisationer, projekt, myndigheter, stiftelser och valt ut de som uttalat jobbar med att stĂ€rka innovation inom livsmedelskedjan.

 

Men det vore naivt att tro att vi prickat in alla. Eller rÀttare sagt, vi hoppas att vi har missat en hel del. Att det finns mÄnga fler som jobbar aktivt men som kanske inte syns och hörs sÄ mycket. Hör gÀrna av dig till oss pÄ hello@agfo.se.

AGFO insightEkosystemkartan

Kristofer Lund

AffÀrsutvecklare och analytiker

Mejla

AGFO tror pÄ morgondagens livsmedelskedja. Det gör Àven vÄra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bĂ€sta nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!