KARTLÄGGNING

Företagskartan: Svensk agtech & foodtech

Nyfiken på framtidens livsmedelskedja? Här är de svenska företagen att hålla koll på.

Fyll i här:

Nya kategorier denna gång:

Spårbarhet

Vi blir allt mer intresserade av att veta varifrån maten kommer. Vi vill veta hur den har producerats, var den har producerats och att maten är bra för mig.

Logistik / inköp

Kan artificiell intelligens hjälpa matbutiker och restauranger att spara tid, lägga smartare beställningar och minska sitt matsvinn? Kan nya logistikplattformar hjälpa små producenter att nå stora inköpare?

Nätverk / digital infrastruktur

Att ”internet of things” är ett hett framtidsområde kan ha undgått få – kylskåpet pratar med brödrosten som pratar med matbutiken osv. Men även utanför staden förväntas de uppkopplade manickerna förändra spelreglerna. I den här kategorien vill vi lyfta aktörer som jobbar med tekniken för den uppkopplade gården – teknik som måste vara tålig, kompakt och energisnål.

Tipsa oss

Mejla

Relaterade artiklar

AGFO insight

Vi hjälper företag och organisationer genomföra hållbar förändring inom matsystemet.


Kontakta oss