Panelsamtal: Vilken mat behöver vi?

Vårens andra AGFO talk handlar om personaliserad mat och den mätbara kroppen. Vad händer när algoritmen styr vad som landar på vår tallrik?

I allt större utsträckning mäter vi och analyserar oss själva för att hitta svaret på den uråldriga frågan  Vad ska vi äta till middag?.

Vad är det vi stoppar i magen egentligen, och får vi i oss den näring vi behöver för att leva långa och friska liv? En del av svaret kanske döljer sig i vår arvsmassa.

I andra upplagan av AGFO Talks träffar vi bland annat  entreprenörerna som driver utvecklingen framåt, och som vill ge oss personliga näringsrekommendationer baserade på vetenskapliga metoder.

Varmt välkommen när vi dyker ner i frågan under en timme. Fakta- och trendspaning följs av ett panelsamtal där publiken har möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig här!

(Har du inte möjlighet att delta? Lugnt! Vi filmar så att du kan titta i efterhand)

 

På scen:

Anmäl dig här! 

Om AGFO talk:

  • Vårens tema är Framtidens mat. En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster.
  • Gratis och öppet för alla, men platserna är begränsade så boka din plats snabbt.
  • Fakta- och trender och panelsamtal. Frukost ingår.
  • AGFO talk är på LRF Media, i Stockholm.
  • Kan du inte delta, har du möjlighet att titta på en inspelning direkt efter.
  • Vill du synas i samband med AGFO talk? Hör av dig till hello@agfo.se

Kommande AGFO talks: 

12 april kl: 9-10, torsdag: Vilken mat behöver vi?
Om personaliserad mat och den mätbara kroppen  

4 maj kl: 9-10, fredag: Hur produceras maten?
Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller

31 maj kl: 9-10, torsdag: Hur förändras det vi äter?
Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Cas9

14 juni kl: 9-10, torsdag: Vilken mat väljer vi?
Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?

Titta på tidigare AGFO Talk

Hur handlar vi maten?
Om maten och e-handeln. Hela seminariet filmades och finns här!

 

Agfo TalkAlgoritmerEatitMackleanPersonaliserad matWerlabs

Frida Jonson

Grundare och innehållsansvarig AGFO. Lantbruksjournalist.

MejlaTwitterFölj på Twitter

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!