Högt tryck på Startup Weekend Stockholm FoodTech.

Spaning

”Utmaningarna är många, men idéerna fler”

Förra helgen fanns AGFO på plats under Startup Weekend Stockholm FoodTech. Vi summerar helgens intryck.

Förra helgen fanns vi på plats på Startup Weekend Stockholm FoodTech. Team sattes ihop för att under helgen ta fram idéer, som de sedan pitchade för en jury under söndagen. Vinnaren den här gången blev team Sprout med sin idé vill hjälpa oss att välja klimatsmart mat. 

Vår utsända, Johan Svensson, summerar helgens intryck: 

”Det finns en otroligt kraft när nya team sätts ihop och fokuserar på ett ämne. Att intresset från etablerade företag i livsmedelskedjan är högt bekräftas ännu en gång. Många av idéerna som pitchades hade utgångspunkt i konsumentnytta. Nästa gång hoppas jag se innovationslust i andra delar av livsmedelskedjan.”

Innovationskraften är påtaglig genom hela livsmedelskedjan. Utmaningarna är många, men idéerna fler. Därför bjuder vi in till frukostsamtal under våren där vi dyker ner i ämnen kopplade till temat Framtidens mat. Varje AGFO talk kommer spelas in, så att du som inte har möjlighet att vara på plats kan ta del av samtalen. Boka din plats om du inte redan har gjort det!

Nästa vecka kan du se fram emot en spaning i bönans tecken. För det våras för den svenska bönan.

Få koll

🌱 AGFO weekly, din bästa kompis i din inbox! Vi tar oss an framtidens matkedja, varje fredag morgon.
👉  
Signa upp på studs här 🌱

Lovisa Madås

Konsult AGFO

MejlaTwitterFölj på Twitter

AGFO tror på morgondagens livsmedelskedja. Det gör även våra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bästa nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!