Spaning

Missa inte – framtidens mat i fokus

VĂ„rens tema för AGFO talks Ă€r Framtidens mat. Är du nyfiken pĂ„ framtidens livsmedelskedja – ja, dĂ„ Ă€r det hĂ€r tillfĂ€llet för dig. Gratis och öppet för alla. BegrĂ€nsat antal platser sĂ„ boka din plats pĂ„ studs!

En gÄng i mÄnaden dyker AGFO ner i en frÄga kopplad till temat ihop med spÀnnande gÀster. Har du inte möjlighet att vara pÄ plats i Stockholm kan du se varje AGFO talk pÄ webben i efterhand.

HÀr hittar du alla datum. Följ lÀnken och anmÀl dig!

15 mars, torsdag: Hur handlar vi maten? Om maten och e-handeln

 

12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi?
Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen

 

4 maj, fredag: Hur produceras maten?
Labbet, kĂ€llaren, Ă„kern – om framtidens produktion och affĂ€rsmodeller

 

31 maj, torsdag: Hur förÀndras det vi Àter?
Om teknikerna som förÀndrar vÄr produktion, som t.ex. Crispr/Case

 

14 juni, torsdag: Vilken mat vÀljer vi?
Att driva beteendeförĂ€ndring och göra rĂ€tt val – och vad Ă€r rĂ€tt val?

Lovisa MadÄs

Grundare och ansvarig AGFO

MejlaTwitterFölj pÄ Twitter

AGFO tror pÄ morgondagens livsmedelskedja. Det gör Àven vÄra sponsorer:

Relaterade artiklar

AGFO weekly

Skaffa Sveriges bĂ€sta nyhetsbrev om morgondagens mat – gratis!