Spaning

Missa inte – framtidens mat i fokus

Vårens tema för AGFO talks är Framtidens mat. Är du nyfiken på framtidens livsmedelskedja – ja, då är det här tillfället för dig. Gratis och öppet för alla. Begränsat antal platser så boka din plats på studs!

En gång i månaden dyker AGFO ner i en fråga kopplad till temat ihop med spännande gäster. Har du inte möjlighet att vara på plats i Stockholm kan du se varje AGFO talk på webben i efterhand.

Här hittar du alla datum. Följ länken och anmäl dig!

15 mars, torsdag: Hur handlar vi maten? Om maten och e-handeln

 

12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi?
Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen

 

4 maj, fredag: Hur produceras maten?
Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller

 

31 maj, torsdag: Hur förändras det vi äter?
Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Case

 

14 juni, torsdag: Vilken mat väljer vi?
Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?

Lovisa MadĂĄs

Journalist och digital affärsutvecklare. Ansvarig AGFO.

MejlaTwitterFölj på Twitter

Relaterade artiklar

AGFO Weekly

Trendspaning och omvärldsbevakning – varje fredag, helt gratis!