AGFO talk: Framtidens matsystem: Nya affärsmodeller 1 december 2022

Vårt befintliga matsystem behöver genomgå förändringar för att bli mer hållbart. Det inkluderar även ekonomisk hållbarhet. Dags att prata nya affärsmodeller, så väl i jordbruket som i livsmedelsbutiken. Cirkulära affärsmodeller, delningsekonomi, e-handel, ökad kolinlagring som affärsmodell, näringsvärde som valuta – en allt ökande ström av tankar om affärsmodeller ser dagens ljus. Varmt välkommen att kolla in detta AGFO Talk där vi tillsammans med forskare, entreprenörer och branschkunniga dyker ner i frågor om affärsmodeller i morgondagens matsystem.

I panelen:

🌟 Lennart Bjurström, hållbarhetskonsult på Purple Ivy, tidigare på bland annat Food for Progress och Macklean.

🌟 Emma Dalväg, rådgivare inom hållbar affärsutveckling på Coest. Expert industriell symbios och cirkulär ekonomi och en av författarna till boken Symbios.

🌟 Jens Thulin, entreprenör och klimatcertifierad nötköttsbonde, som startat direktförsäjningstjänsten Mylla.se.

🌟 Jacqueline Dangoor Engdahl, som alldeles nyligen lämnade en ledande position inom ICA för att satsar på det egna företaget CENA Ventures

Spaning & moderator: Anders Engström, AGFO
Ansvarig AGFO: Anna Björnstad

Föregående
Föregående

Medlemseventet AGFO pepp en succé

Nästa
Nästa

AGFO confab: nytt rundabordssamtals-koncept för medlemmar